Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pareri despre cutia de viteze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pareri despre cutia de viteze

Va salut. As dori si eu o parere despre schimbatul uleiului in cutia de viteze.Am un Mercedes E klasee 2011 76500 Km,si as dori ca sa schimb uleiul in cutie(am citit pe site ca 125000 km sau 5 ani).Stiti cumva daca se face tot procesul,adica si uleiuil din sertizor sau doar il schimba pe cel din cutie si filtru,garnitura si restu.

La reprezentanta cam asa se face.
    In ateliere dedicate procedura este un pic mai corecta.Exista un topic dedicat .

Comment

Salut, As dori o parere legat de cutia de viteze automata in cinci trepte pe un Mercedes E-class w211 din 2007. recent am achizitionat masina si are o simptoma "mai ciudata" in momentul in care o pun in R se simtre o "tremurare" si in D face din cand in cand , in cazul in care ma opresc la un semafor . La accelerare schimba bine si in sus si in jos , uleiul nu am schimbat inca s-ar putea sa se rezolve cu un schimb de ulei cu "spalare"?

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF