Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

P200671 și P200A07 Clapeta de mișcare încărcare(banc de cilindri 1) se blochează înch

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • P200671 și P200A07 Clapeta de mișcare încărcare(banc de cilindri 1) se blochează înch

  Salut! Dețin un Mercedes clasa E w212 an de fabricație 2014(Facelift). Astăzi am pus un tester STAR pe masina și am primit următoarele 2 erori.

  P200671: Clapeta de mișcare încărcare(banc de cilindri 1) se blochează închis. Elementul de reglaj este blocat.

  P200A07: Clapeta de mișcare încărcare(rând cilindri 1) are disfuncționalitate. Este prezenta o defecțiune mecanica.

  Ați mai întâlnit aceasta eroare? Sa fie toată clapeta de acceleratie stricata sau doar un senzor

 • #2
  Salut, zice ca e blocaj mecanic la clapeta aceea, daca stii care e si ai acces facil la ea, desfa-o caci probabil e doar intepenita; daca e mizerie probabil se poate curata.Nu vad sa fie amintit vreun defect de senzor.

  Unde m-am uitat eu, codul acesta de eroare se refera la "actuator de control al aerului galeriei de admisie blocat mecanic" - problema e ca nu stiu daca acest actuator e totuna cu clapeta de acceleratie la care faci tu referire, nu stiu mecanica.

  Sper sa fi inteles bine ce ai intrebat.
  Last edited by gabimilo1; 10-14-2020, 18:08 PM.

  Comment


  • #3
   Acestea sunt erorile date pe tester.

   Prima eroare am inteles ca ar consta in inlocuirea unui senzor de presiune diferentiala, iar ultimele 2 sunt legate de clapeta de acceleratie.

   Intrebarea mea este, daca ultimele 2 erori pot aparea din cauza primei erori de la senzorul de presiune diferentiala? Intreb asta pt ca masina mi-a intrat in limpmode si ma gandesc ca poate clapeta de acceleratie este in regula si odata cu schimbarea senzorului de presiune diferentiala vor disparea si celelalte doua erori de pe clapeta.
   Last edited by dinudragos; 10-14-2020, 18:16 PM.

   Comment


   • #4
    Pieselea cestea mi le da pe teser. Prima fiind cu clapeta de acceleratie, iar a doua cu senzorul de presiune diferentiala. image_143580.jpgWhatsApp Image 2020-10-14 at 17.51.03.jpeg

    Comment


    • #5
     Salut, am avut si eu problema cu clapeta de acceleratie, ramanea blocata, doar ca nu imi aduc aminte de codurile astea de eroare, mai sus mentionate.

     Comment


     • #6
      Originally posted by nenat00 View Post
      Salut, am avut si eu problema cu clapeta de acceleratie, ramanea blocata, doar ca nu imi aduc aminte de codurile astea de eroare, mai sus mentionate.
      Salut! Îmi poți spune, te rog frumos, dacă ai schimbat clapeta de acceleratie cu totul? Sau doar ai curățat o?

      Comment


      • #7
       Salut, a fost nevoie s-o schimb cu totul, partea electronica necesara rotirii clapetei in corp nu functiona corespunzator, din pacate. Ce mai vreau sa adaug este ca accessul pe om 651 ( presupun ca asta este motorul tau, de asemenea ) catre clapeta nu este asa facil. Mecanicul care m-a ajutat a trebuit sa inlature niste elemente pe partea de admisie, chiar si panoul ignifug, pentru a ajunge cu mana la clapeta.
       Sper ca informatiile sunt de ajutor. Stima !

       Comment


       • #8
        Neaparat puse garnituri noi , de obicei le gasesti pe stoc la reprezentanta .
        https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

        Comment


        • #9
         nenat00 , iti multumesc frumos pentru informatii!

         b97dmt , intai sa incerc sa schimb DOAR garniturile de la clapeta de acceleratie actuala? Mentionez ca masina nu are simptome, cand o accelerez raspunde si urca in viteza. Daca ai avut o problema asemanatoare si ai rezolvat-o, m-ar ajuta foarte mult daca mi-ai recomanda pe cineva in masura sa repare aceasta problema(am posibilitatea de a ma deplasa in Bucuresti) sau daca mi-ai putea da mai multe informatii. Multumesc!
         Last edited by dinudragos; 10-16-2020, 19:11 PM.

         Comment


         • #10
          Am gasit si codurile pentru garnituri, inclusiv pret total pentru piese. ( piesele sunt luate din WIS ) . Gasiti poza atasata.
          Semne ca clapeta este pe duca :
          - tremurat accentuat la oprirea motorului
          - check engine aprins in bord ( nu imi aduc aminte daca si limp mode )
          - nu am patit, dar pe forumuri se discuta si de posibilitatea opririi motorului in mers

          Stima !
          Attached Files
          Last edited by nenat00; 10-16-2020, 20:24 PM.

          Comment


          • #11
           nenat00 , mulțumesc încă o data pentru efortul depus! Imi poți spune, te rog frumos, unde ai efectuat schimbul clapetei?
           Am sunat la reprezenta Autoklass și am cerut sa mi se facă o oferta pentru piese, dar ciudat este faptul ca aceștia nu au pomenit nimic de garnituri, au pus pe oferta doar clapeta de acceleratie și un oring pt aceasta.

           Comment


           • #12
            Salut, cu placere, schimbarea a fost facuta intr-un service independent, daca esti interesat iti pot trimite adresa intr-un mesaj. Manopera a fost destul de scumpa, aprox 500-600 RON, dat fiind ca a durat ceva pana s-a ajuns la clapeta.
            Cand mi-au facut oferta de piese, cei de la Autoklass mi-au trecut si garniturile care se schimba in momentul in care demontezi partea de admisie. Stima !

            Comment


            • #13
             Cum a spus si colegul , ca sa ajungi la clapeta se desfac multe piese si este nevoie ca la remontare sa fie puse garnituri noi peste tot
             https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

             Comment

             Working...
             X
             Logan | Dacia Logan |Anulare DPF