Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

trepidatii in D si R

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • trepidatii in D si R

    Salutare grup,
    masina pe care o am este un mercedes e class din 2004 cu motor 1.8 kompressor, automat. am schimbat la ea ulei motor plus filtre, ulei cutie plus filtru, tampoane motor si cutie, placute de frana, etc.
    problema este urmatoarea: pe loc cand bag in Drive sau in Revers trepideaza, se aude ca un zgomot metalic de tabla sau ceva de genul, plus ca se simt trepidatiile si in pedala de frana. aceste simptome ma duc cu gandul la convertizor dar as vrea sa mai aud si alte pareri avand in vedere costurile de reparatie. voi ati patit asa ceva si cum ati rezolvat-o?

  • #2
    Aici pe forum, gasesti un tutorial superb despre curatarea blocului de valve si mai ales despre modelul de valva TCC ( f ieftina in orice reprezentanta, ) In 99% din cazuri, schimbarea valvei TCC cu cea corecta ( numai A2402701700), rezolva si chiar aduce un mare plus cutiei.

    Dupa ce rezolvi si ne spui cum ai facut, iti spun ce poti face sa aduci si mai multa performanta.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #3
      Multumesc de sfat. Tocmai ce i-am schimbat compresorul de clima si tot la fel face. De ce am schimbat compresorul? Zilele trecute am fost la reprezentanta ca sa ma conving si cei de acolo, cu pareri adunate de la mai multi mecanici, au ajuns la concluzia sigura ca este vorba despre compresor, ce sa crezi, nu este. In continuare se aude acelas zgomot. Urmeaza vineri sa i schimb si fulia de la alternator.
      in Bucuresti imi poti recomanda un service care sa imi poata remedia aceasta problema?

      Comment


      • #4
        I-am schimbat fulia de la alternator. Era blocata, necesita a fii schimbata. Treaba e ca tot nu au disparut acele trepidatii, inca se mai aud. O inbunatatire se observa dar nu totala. Mecanicul zice ca e pozibil compresorul sa fie reconditionat si vandut ca nou(am dat pe el 1350 ron, reconditionat la pretul asta

        Comment


        • #5
          Salut...la valva colegului CL600 ajungi si tu inainte de a mai cheltui bani pe diverse pareri??Omul chiar stie ce vb dar tu se pare ca nu auzi.....Ce treaba au compresorul si alte accesorii cu acel trepidat care apare la schimbarea optiuniloe de mers in cutie??Intreb si eu......Iti da omul mura in gura, cu cod si tot ce vrei dar tu nu...batman,compresor,fulie....Apropo,service autorizat are chiar el asa ca i te poti adresa...Spor.
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • #6
            Sunetul se aude clar dinspre compresor, dinsprezona de jos a motorului. La cutie mi s-a spus ca nu am nici o problema, deocamdata. Nu vreau sa contrazic pe nimeni, spun doar ce constat la masina mea.
            de cand i-am schimbat fulia la alternator, nu mai face cum facea, ceva ceva tot se mai aude dar mai rar, mai mult pe descelerare si cu mici trepidatii in pedala de frana. Pana la urma sigur am sa i dau de cap.
            apropo,comentariul tau, Cristi Nazarov, nu m-a ajutat cu nimic, daca nu ai o solutie sau o varianta ajutatoare, te rog sa te abtii.

            Comment


            • #7
              Ok....ptr tine pe viitor un vraci e posibil sa te ajute .....deschizi topic legat de probleme si trepidatii la cutie, dupa care ne certi ca iti dam solutii sa rezolvi problema din...cutie....Cine sa te mai inteleaga...Spor la reparat...ma retrag la depou sa imi fac autocritica....
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

              Comment


              • #8
                Cristi Nazarov, nu ma intelege gresit. Am luat in calcul sfatul colegului cl600 doar ca in cazul meu deocamdata nu vad sa se aplice. Fulia alternatorului pe care am schimbato, clar este o inbunatatire, cea veche era ruginita si blocata. Trepidatiile in D si R au disparut, doar din cand in cand se mai aude acel trepidat cand reduc viteza brusc. Ce-i drep, nu cunosc nici un mecanic de incredere pentru a lucra la cutie si nici nu imi da semne ca ar avea nevoie, se comporta ok dupa asteptarile mele. Si daca nu ma insel, interventiile la o cutie automata sunt destul de costisitoare incat asi aduna mai multe pareri pentru a ma apuca de lucrare.
                Vreau sa gasesc solutii la problemele pe care le am dar nu vreau sa intru in contradictii nefondate cu nimeni. Prin urmare observ ca intelepciunea ta nu a luat replica mea ca pe o ofensa si ma bucur ca aici discutiile sunt purtate de oameni care nu se abat de la subiect.

                Comment


                • #9
                  Salutare.

                  Ne-am tocit prea mult coatele pe aici prin zona ca sa ne suparam doar din atat.. Te sfatuiesc ca ptr problema de acum cat si pe viitor, sa nu mai pui caruta inaintea cailor...Mai exact, cauta intai pe cineva sa iti identifice problema si apoi ia o hotarare....Asteptarile tale, ale mele, cei care intalnim aceste probleme sporadic sunt departe de ...asteptarile exacte ale cuiva care stie cum trebuie sa functioneze si sa mearga aceste utilaje...Mai exact, un mecanic bun....In Bucuresti sunt destui, colegi cu noi pe acest forum care te pot ajuta sa identifici sa sa rezolvi problemele...Spor.
                  PS: dupa scrierea unui post, verifica putin exprimarea si gramatica lui, pentru ca, asa cum scrie si in regulamentul forumului, tinem mult la chestia asta pe aici...Nu o lua ca un repros personal, ci doar ca o rugaminte a celor care administreaza acest forum...Stima.
                  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                  Comment


                  • #10
                    Salut!
                    Poti incerca pe rampa,cu masina pornita in D sau R cu cineva la volan care s o tina din acceleratie undeva pe la 1000rpm si stangu pe frana. Iar cineva cu urechi ascutite, sub dansa,sa indentifice sunetul.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF