Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Becuri SMD pentru pozitii

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu stiu daca are rost sa dai 190 lei. Eu am dat 15 lei pe LED-uri si 8 lei pe cele doua rezistente iar dupa cum vezi in poze eu zic ca a iesit ok treaba.
    Attached Files

Comment

Mersi pentru fotografii dar, acestea le folosesc in habitaclu fac lumina directionala asa ca crede-ma le-am incercat modelul actual cu 8 led-uri le are fixate in urmatoarea maniera:4 sunt orientate orizontal spre inainte 2 in sus si celelalte 2 in jos asadar toata oglinda este luminata aproxomativ egal ci nu observi punctul luminos unde este pozitionat led-ul.ciao
      mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Originally posted by al3x82 View Post
        Eu am cu 9 leduri si rezistenta pusa de mine in paralel pe fire si merg si acum.
        Pui si poze ?
        Ma intereseaza si pe mine asa ceva.

Thx
        SorinocoMan

Comment

Originally posted by sorinoco View Post
          Pui si poze ?
          Ma intereseaza si pe mine asa ceva.

Thx
          Azi nu ca ninge rau aici la bucuresti, dar promit sa pun poze.

Comment

Salut baieti, stie cineva cum as putea schimba un bec de pozitie de pe partea stanga la un e classe w212...???mersi...

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF