Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Roata stânga spate merge descentrat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Roata stânga spate merge descentrat

Salut. La w211 roata de pe stânga spate se învârte în opturi. Precizez că roata este în perfecta stare. Daca o ridic pe elevator și pun mașină în Drive se vede cum merge în opturi. A mai pățit cineva?

Vezi cum se pupa janta pe butuc. Poate ai nevoie de inele de centrare intre el si janta. Altceva greu de crezut ca ar putea fi daca roata zici ca e ok.

Comment

Sunt jante originale. Am verificat la vulcanizare și zice că este ok cum se așează roata pe butuc. O sa merg luni și la un mecanic sa vad ce zice.

Comment

La ce service ai fost daca ai plecat de acolo fara solutie?
        ​​​​​​da jos roata si vezi discu daca are opturi sau nu.
        daca discu e ok atunci vezi janta daca bate sau e stramba. Daca nu e guma.
        daca vezi la ochi in mod sigur vezi si sursa, cu un comparator e garantata treaba.
        Last edited by Sharky; 05-26-2019, 11:21 AM.

Comment

Salut. Problema rezolvată cei de la vulcanizare din prea multa comoditate nu au curățat inelul ăla pe care se centrează roata. Am fost la alta vulcanizare au curățat au pus roata și totul ok. Zi buna tuturor.

Comment

Deci am avut dreptate

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF