Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Filtru motorina W212 E200 blueeficiency

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtru motorina W212 E200 blueeficiency

Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema cand am vrut sa inlocuiesc filtrul de motorina la un W212 e200 blueeficiency din 2012 7gtronic si anume ca filtrul pe care l-am comandat are gaura prevazuta pentru a monta acel senzor de pe filtrul vechi dar din pacate senzorul nu poate fi scos de pe filtrul vechi. Am incercat sa il rotesc sau sa il trag fara succes. Pare si ceva mastic dat pe langa el dar pare de 'fabrica' , adica nu sunt date cantitati industriale de vreun DOREL.

Mecanicul mi-a spus ca trebuie alt filtru care sa vina cu tot cu senzor dar nu am gasit asa ceva.

Ma puteti lamuri?

Multumesc

Ia încearcă să cauți pe internet Mann WK820/17.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Multumesc....Cumva senzorul nu se poate scoate de pe cel vechi nu?

Comment

De scos, sigur se scoate cumva...dar ce oare vrei sa faci cu el?

Filtrul cu gaura, e alt model, gaura e mai mare, suportul pt șurub nu are sens ...

Daca nu vrei sa platesti 2xx lei pe wk820/17, poți pune un wk820/1, care nu mai are senzor de loc, lași mufa in aer și mașina va merge f bine fara sa aprinda martor.

Doar ca încălzirea, nivelul de apa din filtru, etc, vor rămâne nemonitorizate și doar mecanicul va decide de cate ori se schimba filtrul.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Nu ma intelege gresit...nu este vorba de 200 sau 400 lei pe care i-am dat achizitionand un filtru nou. Doar sunt venit de la alta marca si mi se pare putin stupid sa arunci un senzor si sa nu il mai poti folosi daca el nu s-a defectat. Dar ma rog.

Multumesc pt lamuriri

Comment

Este vorba ....mai ales cand un filtru original ajunge la 700 si ceva de lei ...
            Foloseste mahle pe aftermarket sau original.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF