Sa nu va luati mai mare de 6000 k ca o sa regretati amarnic, va spun ca am montat la o gramada si s-au intors inapoi ca nu vad.Cel mai bine e de 5000 sau 4300 (cele de 4300 sunt cele care vin din fabrica dar nu se prea gasesc decat pe original)
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Xenon w210
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by al3x82 View PostSa nu va luati mai mare de 6000 k ca o sa regretati amarnic, va spun ca am montat la o gramada si s-au intors inapoi ca nu vad.Cel mai bine e de 5000 sau 4300 (cele de 4300 sunt cele care vin din fabrica dar nu se prea gasesc decat pe original)Last edited by paul1983; 01-29-2010, 17:18 PM.
Comment
-
Mai oameni buni, farurile la w210 sunt suficient de puternice, cu sau fara XENON, daca si numai daca NU SUNT MATUITE.
Daca sunt, puteti sa le puneti mama xenonului ca tot nu veti lumina nimic cu ele.
Deci sunt trei alternative: (aia cu slefuitul si polishatul geamului e o tampenie pentru ca tine fix 2-3 spalari).
1. Va cumparati geamuri la faruri (se gasesc la reprezentanta si costa cam 200Euro/set)
2. Faruri aftermarket, ceva mai ieftine, tot cam 200Euro/set)
3. Daca vreti si ceva rashina, la vreo 250Euro/set faruri aftermarket cu geam clar si lupa, dar nu va asteptati sa si lumineze cum ar trebui pentru ca nu se va intampla.
Xenon sau nu, asta ramane la latitudinea voastra.
Pentru cei ce nu au bani de geamuri sau de faruri, lasati-le asa baieti, ca veti merge mai incet noaptea si implicit masina va consuma mai putin si deci economie pe toate planurile.
Multa bafta!
https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Va rugam sa le schimbati din User Settings.
Comment
-
@victoria: geamurile de faruri se pot schimba doar la varianta fara facelift.
La modelul cu facelift, "sticla" aceea este lipita de corpul farului si este din plastic din cate am inteles.
Eu la ochiosul meu, varianta facelift cu xenon din fabrica, intentionez sa:
1. Schimb toate becurile (faza scurta + lunga) pentru ca in timp acestea isi pierd din putere (dupa cativa ani deja sunt "chioare")
2. La schimbarea becurilor am de gand sa-mi caut becuri Philips, in cel mai fericit caz din acelea cu +30% (cica ar avea lumina mai puternica)
3. Polish pt. sticla far, si... ca sa tina in timp, se poate aplica o folie peste geam, care are rolul de a protesja "sticla" de loviturile cu pietre si de praf.
4. Reglarea farurilor (costa undeva pe la 16-20 de lei)
Pentru folie si polish cred ca o sa apelez la firma aceasta (anuntul l-am gasit undeva pe net, iar din cate am vazut pe site, chiar fac treaba buna)....
Comment
-
cu o parere a doamnei victoria nu prea sunt de acord, si anume cu polish-ul. Eu am facut polish la faruri , acuma in primavara este un an de atunci, si is foarte multumit de el (mentionez ca masina mea e spalata aproape saptamanal) si nu au am avut probleme sa se matuiasca inca , toata chestia a costat 100 ron singurul lucru de mentionat este ca treaba asta nu se face de necunoscatori in parcarea din spatele blocului, daca o sa soliciti un polish la un atelier specializat in asa ceva , o sa fii foarte multumit crede-ma.
Cu xenoanele iti recomand 6000K , pt ca e clasa de mijloc , pana in 6000 sunt cu o tenta mai galbuie , peste 6000 duce spre albastru. Eu la montaj am avut beneficiul sa testez de 4300 , 6000 si 8000, cele care mi sau parut cele mai bune au fost de 6000.
Comment
-
cu o parere a doamnei victoria nu prea sunt de acord, si anume cu polish-ul. Eu am facut polish la faruri , acuma in primavara este un an de atunci, si is foarte multumit de el (mentionez ca masina mea e spalata aproape saptamanal) si nu au am avut probleme sa se matuiasca inca , toata chestia a costat 100 ron singurul lucru de mentionat este ca treaba asta nu se face de necunoscatori in parcarea din spatele blocului, daca o sa soliciti un polish la un atelier specializat in asa ceva , o sa fii foarte multumit crede-ma.
Cu xenoanele iti recomand 6000K , pt ca e clasa de mijloc , pana in 6000 sunt cu o tenta mai galbuie , peste 6000 duce spre albastru. Eu la montaj am avut beneficiul sa testez de 4300 , 6000 si 8000, cele care mi sau parut cele mai bune au fost de 6000.
Comment
-
Originally posted by paul1983 View PostEu am pe masina de 8000,sunt montate de 2 ani si sunt foarte multumit de calitatea luminii pe care o dau,deci sa nu mai vorbim doar sa ne aflam in treaba.Care nu vad cu xenon inseamna ca au probleme cu vederea.
Ma scuzi, dar eu am montat pe cel putin 20 de masini si nu ma ocup cu asta, dar oameni cand le-am pus de 8000 au zis ca nu vad, acum daca tu vezi e problema ta, dar nu cred ca aia erau prosti din fabrica sa puna de 4300 si nu de 8000.Mai dai o cautare pe google si vezi care bec face cea mai buna lumina si care e mai mult de basini si orbeste lumea in trafic, ca am vazut si oameni care si-au pus de 10000k.
P.S:Vezi ca nu am probleme cu vederea ci doar vreau o lumina cat mai apropiata de lumina zile si sa vad bine noaptea.
Comment
-
Originally posted by al3x82 View PostMa scuzi, dar eu am montat pe cel putin 20 de masini si nu ma ocup cu asta, dar oameni cand le-am pus de 8000 au zis ca nu vad, acum daca tu vezi e problema ta, dar nu cred ca aia erau prosti din fabrica sa puna de 4300 si nu de 8000.Mai dai o cautare pe google si vezi care bec face cea mai buna lumina si care e mai mult de basini si orbeste lumea in trafic, ca am vazut si oameni care si-au pus de 10000k.
P.S:Vezi ca nu am probleme cu vederea ci doar vreau o lumina cat mai apropiata de lumina zile si sa vad bine noaptea.
Comment
-
eu am folosit un kit de la Maguair's pentru plasticuri matuite de vreme care m-a costat 45 euro si s-a cunoscut diferenta! sunt deja 6 luni de atunci si inca nu vad nici o schimbare!
in alta ordine de idei, am gasit pe net faruri complete din state (US) la un pret super : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1996-...mZ160349775320. ideea e ca nu stiu daca sunt omologate pt europa!
Comment
-
Originally posted by victoria View PostMai oameni buni, farurile la w210 sunt suficient de puternice, cu sau fara XENON, daca si numai daca NU SUNT MATUITE.
Daca sunt, puteti sa le puneti mama xenonului ca tot nu veti lumina nimic cu ele.
Deci sunt trei alternative: (aia cu slefuitul si polishatul geamului e o tampenie pentru ca tine fix 2-3 spalari).
1. Va cumparati geamuri la faruri (se gasesc la reprezentanta si costa cam 200Euro/set)
2. Faruri aftermarket, ceva mai ieftine, tot cam 200Euro/set)
3. Daca vreti si ceva rashina, la vreo 250Euro/set faruri aftermarket cu geam clar si lupa, dar nu va asteptati sa si lumineze cum ar trebui pentru ca nu se va intampla.
Multa bafta!
Vreau sa zic la a cata spalare fac condens sau intra apa in ele?
Eu am facut "prostia" asta cu polish-ul si sunt multumit de rezultat.
P.S. Scuze daca pare ca "vorbesc pe nas", sunt un pic racit.W203 - 2001
Comment
-
Salutare tuturor,am un Mercedes W210 din 96....am vazut de curand un Mercedes identic ,care atunci cand il deschidea din alarma i se aprindeau luminile.Stie cineva daca este posibil sa fac asta si la masina mea ? Mentionez ca atat masina mea cat si cea pe care am vazut'o au xenon pe faza scurta pus ulterior,nu din fabrica.
Comment
-
Originally posted by mudy View PostSalutare tuturor,am un Mercedes W210 din 96....am vazut de curand un Mercedes identic ,care atunci cand il deschidea din alarma i se aprindeau luminile.Stie cineva daca este posibil sa fac asta si la masina mea ? Mentionez ca atat masina mea cat si cea pe care am vazut'o au xenon pe faza scurta pus ulterior,nu din fabrica.
Am unul de vanzare daca te intereseaza.
Comment
Comment