Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

lumina plafon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lumina plafon

Salut.Cum as putea sa schimb un bec de la plafoniera la w211 clasic?Si led portiera dreapta spate?

Originally posted by ionut_haisan View Post
    Salut.Cum as putea sa schimb un bec de la plafoniera la w211 clasic?Si led portiera dreapta spate?
    Tu personal cu foarte multa atentie pentru ca poti sparge geamurile de la plafoniera daca te pricepi cat dechat la mecanica dar mai bine asculta-mi sfatul si gaseste pe cineva care a mai facut-o pentru ca este foarte greu.
    Doar ce mi-am schimbat becurile cu leduri si m-au ajutata niste baieti care au vazut pe altcineva cum a desfacut geamurile.
    Geamurile sunt foarte bine prinse de corpul plafonierei si daca nu bagi surubelnita unde trebuie cred ca se pot sparge sau sa lasi urme pe corpul plafonierei , urme care daca esti un pretentios se vad si nu l-e mai poti repara si suporta. Gaseste niste electricieni care se ocupa de instalat diverse accesorii pe masina dar cu conditia sa mai fi desfacut mert.
    Multa bafta si atentie.

Comment

Multumesc de sfat.
      Problema rezolvata.Am gasit pe cineva care a mai schimbat si a schimbat si la mine.Mai ramane lumina de la portiera dr spate da vad poate gasesc sa o fac si pe aia

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF