Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

se potrivesc amortizoarele spate de la e 320 4matic la e400 cdi?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se potrivesc amortizoarele spate de la e 320 4matic la e400 cdi?

Ambele telescoape sunt pt versiunea airmatic.(Ambele masini aveau airmatic).A mea mai are 2 perne pe spate.Nu stiu daca si 320 4matic avea,dar codurile difera de pe telescoapele lui si ale mele.Chiar si vizual(dar nu mult).Intrebarea este:se potrivesc sau nu la mine?Ale mele nu mai sunt bune.stiu ca se potriveau de la orice e class care avea airmatic,dar nu stiu daca se potrivesc de la un e class care are si 4matic pe deasupra,mai ales ca difera codul.
    Va multumesc mult de tot!

Normal ar trebui sa se potriveasca,nu vad de ce nu s-ar potrivi deoarece chiar numai motorul cred ca il au diferit,restul sunt identice dupa parerea mea.

Comment

Originally posted by paul1983 View Post
      Normal ar trebui sa se potriveasca,nu vad de ce nu s-ar potrivi deoarece chiar numai motorul cred ca il au diferit,restul sunt identice dupa parerea mea.
      Multumesc pt parere!
      Alte pareri?

Comment

Nu se potrivesc

Salut.Raspunsul la intrebarea ta dupa tecdoc(program auto) ar fi NU.nu se potrivesc de pe 320CDI 4matic decat pe urmatoarele: E200;E220;E240;w270;E320;E500;E 55 AMG.Sper sa fi fost de ajutor! www.auto-injector.ro

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF