Originally posted by thekoket
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Probleme functionare/Inlocuire display bord
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Am si eu probleme cu ceasurile. Am scos displeyul cu ceasurile pentru ca nu i-mi mergeau ledurile din spatele foliei care arata milele, ceasul si turatiile . Am desfacut prin spate , nu am stiut sa scot butonul de reset. Am fortat placuta pe care era fixat turometrul si sa desprins de acul care arata turatiile . Am pus totul la loc dar nu mai functioneaza turometrul, ceasul ramine in urma .Placuta de la ceas si cea de la turometru sunt cuplate prin mufe de placa care arata milele. Intrebarile sunt:se potrivesc doar placutele de la ceas sau turometru daca le gasesc chiar si de la un displey pt cutie hidramata? ledurile din spate pot fi arse sau au o siguranta, mentionind ca acele sunt luminate? Chilometrajul este in mile, se poate schimba cu unul in chilometri ? MB clasic e class w211 2002 manual , ma intereseaza sa gasesc si displeyul . Va multumesc
Comment
-
Ale naibii ceasuri
Originally posted by maya View PostAm si eu probleme cu ceasurile. Am scos displeyul cu ceasurile pentru ca nu i-mi mergeau ledurile din spatele foliei care arata milele, ceasul si turatiile . Am desfacut prin spate , nu am stiut sa scot butonul de reset. Am fortat placuta pe care era fixat turometrul si sa desprins de acul care arata turatiile . Am pus totul la loc dar nu mai functioneaza turometrul, ceasul ramine in urma .Placuta de la ceas si cea de la turometru sunt cuplate prin mufe de placa care arata milele. Intrebarile sunt:se potrivesc doar placutele de la ceas sau turometru daca le gasesc chiar si de la un displey pt cutie hidramata? ledurile din spate pot fi arse sau au o siguranta, mentionind ca acele sunt luminate? Chilometrajul este in mile, se poate schimba cu unul in chilometri ? MB clasic e class w211 2002 manual , ma intereseaza sa gasesc si displeyul . Va multumesc
Pentru a 2-a varianta te pot ajuta ca le-am desfacut si reparat cu succes!....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...
Comment
-
Mb a 211 540 05 11
[QUOTE=maya;247874]Multumesc pt raspuns . Ceasurile mele sunt cele din prima poza .Acelea nu functioneaza? Ma intereseaza turometrul , peste 5 luni ma duc la inspectia tehnica.Caut si tot caut din timp.[/QUOTE.Codurile sunt:
VDO 110.080.004/014
MB A 211 540 05 11
Comment
-
Salutare .Am si eu aceasi problema cu ceasul si termometrul din bord adica nu functioneaza de loc la un W 210 an 2000 .Stie cineva daca as gasi tot ansamblul de ceasuri din dezmembrari complect cu turometru as putea sa il schimb cu totul sau o sa am probleme la afisajul kilometrilor ? Eventual ceva erori ? Multumesc .
Comment
-
Originally posted by CJ-12-LWP View PostSalutare .Am si eu aceasi problema cu ceasul si termometrul din bord adica nu functioneaza de loc la un W 210 an 2000 .Stie cineva daca as gasi tot ansamblul de ceasuri din dezmembrari complect cu turometru as putea sa il schimb cu totul sau o sa am probleme la afisajul kilometrilor ? Eventual ceva erori ? Multumesc .
Posibil sa gasesti subansamblul cu ceasuri la dezmembrari cu mult mai putini bani...Probleme nu vor exista de niciun fel atata timp cat e luat de pe o masina identica(in ce priveste combustibilul,cilindreea motorulu,dotari gen ESP,BAS,ABS,cutia de viteze).
Singurul inconvenient este ca va arata rulajul masinii de pe care a fost luat,pana la o interventie de reprogramare asupra lui..Last edited by PARAZYTW210; 05-12-2012, 17:32 PM.....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...
Comment
-
Originally posted by maya View PostCum se desface butonul de stergere de carcasa ,pentru a ajunge la ceasuri ? MB W211 2.2 cdi manual.....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...
Comment
-
Originally posted by CJ-12-LWP View PostOk .Mersi .Am inteles ,deci mai bine stau in banca mea si renunt la ceas si termometru .
Apeleaza cu incredere la baiatu`
Preturile sunt intr-adevar pomana,ii trimiti bordul cand e liber si in 3 zile il ai inapoi daca nu ai drum prin Bucuresti!
Iti mai raman bani sa faci si asta apoi cu ajutorul colegului aviatorul :
Pentru astfel de probleme e absolut inutila schimbarea instrument clusterului cu unul de la dezmembrari!Numai mentionez ca nu iti da nimeni un bord cu pixeli buni la mai putin de 500ronLast edited by PARAZYTW210; 05-13-2012, 20:24 PM.....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...
Comment
-
Te pot ajuta eu cu repararea afisajului ceas si termometru.
Am pamblici noi. Si le pot schimba. Imi trimiti doar ceasurile si le fac proba pe alta masina.
Insa sa sti ca comanda lor si aducerea lor in tara ma costa foarte mult.
Pot sa zic ca la 500 de roni nu cistig mare lucru.
Posibil sa nu fi deacord, dar eu zic ca se merita fiindca totul va arata ca nou, nemai fiind nevoie sa iei alte ceasuri. Sau faci cum crezi tu mai bine.
Originally posted by CJ-12-LWP View PostSalutare .Am si eu aceasi problema cu ceasul si termometrul din bord adica nu functioneaza de loc la un W 210 an 2000 .Stie cineva daca as gasi tot ansamblul de ceasuri din dezmembrari complect cu turometru as putea sa il schimb cu totul sau o sa am probleme la afisajul kilometrilor ? Eventual ceva erori ? Multumesc .
Comment
-
Eu am un W211 ,si la un moment dat nu mai mergeau led-urile care aratau temperatura apei ,adica 40grade,60grade ,80,100grade etc, dar liniutele care se ridica incepand de la 40 grade pana sus mergeau (doar k daca nu stiai masina nu realizai temperatura ) pe timp de noapte ! Am fost in Germania la revizie in jur de 130TKM,Au facut ei revizia ,au schimbat SBC-ul Gratuit,dar au zis ca led-ul de la bord nu-l pot schimba,si k trebuie sa schimb tot bordul ,asta in Stuttgart in Halsag,cost bord 600E! OK a doua zii am bagat masina in Stuttgart Arena crezand k acestia sunt mai destepti ! EROARE! Acestia mi-au cerut pt acceelasi bord 800EURO! Am refuzat oferta dar tot au pretins 600si de euro ,dupa discutii am primit masina la Covorul Rosu, fara sa platesc nimic ,ADUSA CHIAR de DIRECTORUL MARE ,Cu SCUZELE de RIGOARE dar in acceeasi stare cum a iesit din Halsag cu o zii Inainte! Am zis aceasta mica poveste pt. cei care cred k nemtii nu te ard k roman! Daca nu stiam sa vb si sa pun problema plateam 624E K un prost! si ei nu facusera nimic la masina de asta am luat foc acolo cu ei ! Ei au recunoscut si de acceea vezi doamne mi-a adus Directorul ala masina la covorul Rosu! OK vin in romania si peste 1-2luni dau masina la un sofer de camion cu mine in dreapta! Acesta pune o frana violenta (nefiind obisnuit cu masina ) si intr-o mica groapa! De atunci functioneaza toate led-urile din bord! Nu este o rezolvare dar decat sa dau 600Euro pe un bord nou ....Cred k nici ei nu stiu toate sau vor sa te arda pana si in Germania ,ce sa mai zicem aici ?!?
Comment
Comment