Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cum sa va reparati ecranele la W210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cutaresku View Post
    Kitul e cativa dolari amarati pe aliexpress.
    Cu toate comisionele (am platit cu cardul de Lei) a fost 150.41 lei (RON) si am comandat un singur set.

Am mai avut o tentativa acum vreo doi ani cu folie cu conductor de carbon. Am reusit cu termometrul dar n-a tinut prea mult. Cu ceasul n-a fost sa fie atunci.
    N-as mai incerca cu folii care necesita lipire.

Comment

Daca ecranul la termometrul arata aceiasi temperatura tot timpul (si cu jumate din pixeli lipsa), asa ca doar deduc ca ar fi un numar ce incepe cu +3 (cred), in plus fara lumina pe el, cam ce inseamna ca ar trebui sa fac?
      W210 - E200, year2000.

Comment

Originally posted by bostan_adi View Post
        Daca ecranul la termometrul arata aceiasi temperatura tot timpul (si cu jumate din pixeli lipsa), asa ca doar deduc ca ar fi un numar ce incepe cu +3 (cred), in plus fara lumina pe el, cam ce inseamna ca ar trebui sa fac?
        Imposibil sa inceapa doar cu 3.

Pixelul lipsa este problema, schimba display'ul

Comment

Daca informatia de la senzorul de temperatura nu ajunge la computerul de bord atunci e posibil sa se afiseze "-38". Cel putin asta apare in modul de diagnoza.

Ori senzorul este defect (e in bara fata, langa proiectorul din stanga) ori cablul pana la el e intrerupt.

E singura ipoteza care explica un "3" permanent, din "-38" indicati cu pixeli lipsa.

Succes.

Comment

Parese ca de fapt doar am avut eu "ghinionul" pana acum sa ma uit la el cand era temperatura peste 30C ) (cum sunt rar pe acasa apuc si mai rar sa ma dau cu el). Zilele trecute a scazut sub 30 de grade, deci l-am vazut ca functioneaza. sunt probleme doar cu ledul care e ars si mi-e greu sa reusesc sa deslusesc cat arata, si in plus cu probleme par a fi doar pixeli de dupa virgula, deci ma incadrez in aceiasi situatie ca majoritatea.
            Trebuie sa merg zilele urmatoare oricum pe la mecanicul meu, asa ca am sa-l intreb si daca nu stie sa se ocupe si de problema asta (a fost mecanic si pe la Mercedes).

Va tin la curent.
            W210 - E200, year2000.

Comment

Stie cineva unde gasesc panglicile pentru display termometru si ceas,la E200/2001 W210?
              La adresa de mai sus am vazut ca nu este.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF