Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lumina bricheta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lumina bricheta

Salut.Am un e class w211 2.2 cdi din 02.Ma poate ajuta careva sa i-mi repar luminile de la bricheta{bricheta merge}. Multumesc anticipat

salut, ce lumini? Am aceiasi masina din 2003 si nu am lumini la bricheta sau scrumiera la mine imi sar sigurantele mereu de la brichete si nu stiu de ce ,bft.

Comment

Salut. Luminile care ar trebui sa fie aprinse in jurul brichetei in fata si scrumierele din usi.Care sunt {ce numar} sigurantele ca m-am uitat pe harta de la sigurante si nu dau de ele.

Comment

1,2 si 6 nu le m-ai cauta

Comment

Verific maine.Merci

Comment

Originally posted by dinescuionut View Post
            salut, ce lumini? Am aceiasi masina din 2003 si nu am lumini la bricheta sau scrumiera la mine imi sar sigurantele mereu de la brichete si nu stiu de ce ,bft.
            Pai masoara sa nu ai scurt pe circuit ca altfel schimbi la ele pana o vinzi.

De exemplu la mine s-a pus in scurt chiar soclul de bricheta si cand puneam contactul ardea imediat siguranta. Am schimbat soclul de bricheta si a fost OK. Daca bricheta merge si nu merge lumina inseamna ce e scurt pe circuitul pentru becurile de bricheta. Clar ca la iluminat e alt amperaj decat la incalzirea brichetei, aceasta fiind un mare consumator.

Bafta.
            W203 - 2001

Comment

Nu am reusit nimic. O sa o duc la un service. Multumesc de ajutor .Se poate inchide

Comment

Originally posted by ionut_haisan View Post
                Nu am reusit nimic. O sa o duc la un service. Multumesc de ajutor .Se poate inchide
                Eu mi-am schimbat becul ala mic de la scrumiera , dar nu mai imi merge bricheta , proasta afacere.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF