Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Salut ! Setare cd ptr citire mp3 la w211 ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ei, ati reusit sa activati mp3 pe APS 50?
    Eu nu cred ca va merge, dar mai stii!

Comment

Salut,
      Am incercat sa te sun la numarul postat aici dar zice ca nu e bun, probabil ca intre timp ti-ai schimbat numarul. Ne poti lasa alt numar de telefon?
      Last edited by Florin_WES; 03-29-2017, 19:48 PM. Reason: Reguli generale de postare!

Comment

Din 2009 pana acuma ce numar sa mai aiba omu...Oricum pe navigatia cu ecran mic nu merge sigur mp3!
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Originally posted by broscutza2001 View Post
          Din 2009 pana acuma ce numar sa mai aiba omu...Oricum pe navigatia cu ecran mic nu merge sigur mp3!
          Deci nu mai are rost sa incerc asa ceva nu? Ma gandeam ca poate reusesc sa ii dau de cap cumva la problema asta, dar vad ca nu am noroc.
          Last edited by Florin_WES; 03-30-2017, 20:39 PM. Reason: Reguli generale de postare.

Comment

Iei o navigatie noua cu android la 300 de euro si ai tot ce iti poti imagina de la ea inclusiv camera pentru mers inapoi...
            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Originally posted by broscutza2001 View Post
              Iei o navigatie noua cu android la 300 de euro si ai tot ce iti poti imagina de la ea inclusiv camera pentru mers inapoi...
              Si cu sunetul masinii ce fac? Raman aceleasi boxe, sau ma bag sa cumpar si un amplificator si sa pun altceva in masina?
              Last edited by Florin_WES; 03-30-2017, 20:40 PM. Reason: Reguli generale de postare.

Comment

Originally posted by maryoku View Post
                Salut,
                Am incercat sa te sun la numarul postat aici dar zice ca nu e bun, probabil ca intre timp ti-ai schimbat numarul. Ne poti lasa alt numar de telefon?
                Deci nu mai are rost sa incerc asa ceva nu? Ma gandeam ca poate reusesc sa ii dau de cap cumva la problema asta, dar vad ca nu am noroc.
                Si cu sunetul masinii ce fac? Raman aceleasi boxe, sau ma bag sa cumpar si un amplificator si sa pun altceva in masina?
                Respectă regulile generale de postare!
                Regulament general Club Mercedes.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF