Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Radiator fisurat - picura

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radiator fisurat - picura

imi picura din radiator, trebuie sa completez o data la 3-4 zile cam 500ml...
    am luat azi o chestie lichida stopleak [e vreo 17lei] si urmeaza sa o pun in vasul de expansiune chiar daca un mecanic mi a spus ca va infunda radiatorul..
    ideea e ca imi curge pe la imbinarea dreapta intre plastic si metal... undeva la mijlocu radiatorului..

daca nu merge solutia minune ce ar trebui sa fac?[inafara de un alt radiator evident]

0761601019. Suna cu toata increderea. Am avut aceeasi problema si domnul a rezolvat-o. Si e si din Iasi...
    Off topic : atentie la scris, mai citeste odata regulamentul
    Multa bafta

Comment

multumesc. ai idee cat costa reparatia? trebuie sa dea jos radiatorul sau se poate face direct pe masina?

[care-i treaba cu scrisul meu?]

Comment

Pe mine m-a costat in aprilie 50 de lei. Bineinteles ca se da jos radiatorul. Mai multe detalii iti da mesterul. Eu sunt foarte multumit, inainte de reparatie mergeam cu sticla de 2 litri in masina si la fiecare 50 de km completam.
        Off: in legatura cu scrisul tau, propozitia se incepe cu litera mare, respecta regulile de punctuatie etc. Mai multe detalii in regulamentul forumului. Bafta

Comment

Ok, am inteles. Multumesc.
          Imi poti spune in ce zona este si daca il da el jos sau trebuie sa ma duc cu el dat jos?

Il voi suna zilele astea, sper sa nu fie nimic grav.

Comment

Lasi masina acolo si il da el jos. La mine a durat vreo 2 ore. Nu stiu exact in ce zona sta, parca in Pacurari, dar cel mai bine suna-l si iti da el mai multe detalii. Bafta. Sa ne tii la curent.

Comment

tic70, numarul dat de tine nu e corect (are doar 10 cifre)

Comment

Si numerele de telefon nu au 10 cifre??

Comment

La Peco se mai gasesc si niste pachetele cu praf care se bag in instalatia de racire care astupa porii, si nu mai curge. Insa in combinatie cu antigelul nu prea rezista, se dizolva lipitura. Daca pierderea este mare si nu tine nici cu solutii de acestea/ pina la urma alt radiator nu ai de ales.
                  Originally posted by tintome View Post
                  imi picura din radiator, trebuie sa completez o data la 3-4 zile cam 500ml...
                  am luat azi o chestie lichida stopleak [e vreo 17lei] si urmeaza sa o pun in vasul de expansiune chiar daca un mecanic mi a spus ca va infunda radiatorul..
                  ideea e ca imi curge pe la imbinarea dreapta intre plastic si metal... undeva la mijlocu radiatorului..

daca nu merge solutia minune ce ar trebui sa fac?[inafara de un alt radiator evident]

Comment

Dute si ia-ti niste poxipol si incarca acolo sau niste silicon rezistent la temperatura si ai rezolvat problema , dar mai intai usuca si curata locul (asta e valabil daca fisura e intre plastic si metal ) daca e la alveole baga stopleak. bafta
                    Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Maine daca vii la intalnire i-ti dau un numar de telefon daca inca nu ai rezolvat problema.

Comment

Seby,intalnirea e pe 21.11.2009
                        Problema e semi-rezolvata: am pus stop-leak lichid in vasul de expansiune si acum picura ff putin. Astept sa vad cum evolueaza..e posibil sa dispara o data ce va etansa de tot sau poate il voi da jos sa il lipesc (nu trebuie sudat tinand cont ca partea metalica e ok..picura doar pe la imbinarea metal-plastic).

Comment

Salut colegii de forum. Chestia cu stop leak pentru radiator e de moment. Cu timpul tot va trebui sa faci ceva, pentru ca o sa curga din nou. La inbinarea dintre partea de aluminiu si cea de plastic este o garnitura de cauciuc, si daca aceasta e ciupita sau imbatranita si antigelul trece printre, va avea loc si o oxidare a partii de aluminiu. Dar avand in vedere ca vinzi masina, te intelegem de ce ai optat pentru aceasta solutie de moment ,care pe de alta parte va optura putin sau mai mult, celulele radiatorului si a caloriferului masinii. Bafta cu vanzarea masinii.

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF