Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme afisaj w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ceasuri Bord

Se rezolva

Vedeti alaturat, inainte de reparatie si dupa reparatie.

Originally posted by mih_amb View Post
    Si eu am aceasta problema, daca ai reparat afisajul de la ora si termometru te rog sa spui cum, iar daca se poate sa faci si poze. Multumesc.
    Eu nu am reusit nici macar sa scot ceasurile din bord.

Comment

Ceasuri Bord

Se rezolva

Vedeti alaturat, inainte de reparatie si dupa reparatie.

Originally posted by mih_amb View Post
      Si eu am aceasta problema, daca ai reparat afisajul de la ora si termometru te rog sa spui cum, iar daca se poate sa faci si poze. Multumesc.
      Eu nu am reusit nici macar sa scot ceasurile din bord.
      Attached Files

Comment

pentru reparatii afisaje lcd la mercedes w210,contactati-ma la nr 0760300875.nu exista nici o solutie mai sigura decat schimbarea completa a conectorilor,operatiune pe care o fac contra cost.dispun de conectori originali.trimiteti bordul printr-un curier rapid,si a doua zi il veti primi in stare de functionare,precum a fost cand a iesit din fabrica.daca considerati ca va pricepeti sa o faceti singuri,va trimit conectorii noi.

Comment

Originally posted by pintilescu valentin View Post
          pentru reparatii afisaje lcd la mercedes w210,contactati-ma la nr 0760300875.nu exista nici o solutie mai sigura decat schimbarea completa a conectorilor,operatiune pe care o fac contra cost.dispun de conectori originali.trimiteti bordul printr-un curier rapid,si a doua zi il veti primi in stare de functionare,precum a fost cand a iesit din fabrica.daca considerati ca va pricepeti sa o faceti singuri,va trimit conectorii noi.
          cat mai costa o asemenea reparatie? si daca se poate face venind eu cu el?
          merci

Comment

Spune un pret, si asa si asa, adica si daca trimitem prin curier si reparatia o faci dumneata si daca ne trimiti conectorii, ca stim. Eventual nu ai si ecrane de rezerva, stiu ca la mine unul e spart dintre ecrane, deci nu rezolv nimic cu conectorul respectiv. Anunta-ne te rog sa stim si noi care e treaba! BAfta!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF