Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomot ciudat volan

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot ciudat volan

SALUTARE DRAGI COLEGI SI OAMENI DE BINE ! VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU UN SFAT ,DE O VREME CAND VIREZ,ROTESC VOLANUL SE AUDE UN ZGOMOT USOR ,CUM AR FRECA CEVA ,ZGOMOTUL ESTE SESIZABIL IN EXTERIOR . MENTIONEZ CA E VORBA DE UN W210 ,2001,2.2 CDI .MULTUMESC MULT SI ASTEPT SFATURI .CU DRAG SI RESPECT, ALINA .

Este verficat uleiul in vasul pentru servo-directie?
    Trebuie sa fie la nivelul Max.
    Asta este o varianta,
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Este normal ca atunci cand stationezi si virezi maxim de volan stanga sau dreapta si mentii acolo volanul sa simti o mica trepidatie intrucat pompa de servo-directie este fortata. In schimb, daca se aude in momentul in care virezi s-ar putea sa fie nevoie sa cureti cutia de directie. Poti specifica nrumarul de km. De obicei problema apare dupa 250k.

Comment

Masina are 220.000 km. Am pus lichid in vasul ala de servo,zgomotul se aude in mers la rotirea volanului,nu e foarte sesizabil,ceva ca si cum ar freca ceva in volan.ca un plastic pe plastic,cam asa.

Comment

Reparatii Mercedes

Draguto, daca esti necasatorita masina este deja reparata indiferent ce ar avea (gratis) Sa sti ca sintem deoseama.
          Mercedesul este slabiciunea mea.

(Anticipat, cer scuze si iertare moderatorilor in primul rind, cit si persoaneai care ma adresez, in caz ca mesajul meu nu este bine venit)
          Nu stiu, dar chiar daca voi fi pedepsit, chiar simnteam nevoia sa spun vorbele astea.

Cu respect pentru voi toti.

Originally posted by karl alina View Post
          Masina are 220.000 km. Am pus lichid in vasul ala de servo,zgomotul se aude in mers la rotirea volanului,nu e foarte sesizabil,ceva ca si cum ar freca ceva in volan.ca un plastic pe plastic,cam asa.

Comment

SA INTELEG CA TE PRICEPI LA TOATE? ESTI SIGUR?
            DAR TOT NU MI-AI SPUS CAM CE AR PUTEA AVEA MASINA. MACAR O PARERE,FIE EA GRESITA.MULTUMESC

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
              Draguto, daca esti necasatorita masina este deja reparata indiferent ce ar avea (gratis) Sa sti ca sintem deoseama.
              Mercedesul este slabiciunea mea.

(Anticipat, cer scuze si iertare moderatorilor in primul rind, cit si persoaneai care ma adresez, in caz ca mesajul meu nu este bine venit)
              Nu stiu, dar chiar daca voi fi pedepsit, chiar simnteam nevoia sa spun vorbele astea.

Cu respect pentru voi toti.
              Pai daca e casatoarita nu-i mai repari masina? Sau o faci cu bani? Scuze de off topic!

Comment

Cu pompa de servo nu-i normal sa se auda nimic chiar daca e fortata,cel putin a mea nu face cand virez pe loc si sa revenim la defectiunea doamnei,daca face in stationare se poate si de la pivot scartaitura respectiva sa fie, dar in mers am patit odata la un w 124 sa faca asa dupa ce am schimbat bucsile de la bara de torsiune,se mai poate sa faca in viraj si in mers in acelasi timp oala de prindere a telescopului(partea de sus)cand cedeaza din sudura,se vede pe marginea ei daca e deslipita si cu ai grija mare ca-i nasolo daca se rupe de tot.Poti sa-i faci odata la astea o verificare sa vezi daca e ceva defect.Bafta!!!

Comment

Daca zgomotul se aude doar in mers , shi doar cu volanul virat la maxim, poate anvelopa freaca de aripa interioara (la unele modele mercedes, este limitat virajul maxim prin doua shuruburi montate pe fuzeta; unul pe stanga, shi unul pe dreapta, tocmai pentru a nu interveni aceasta frecare). Verifica daca nu cumva lipseshte acest shurub pe partea pe care se aude zgomotul ( nu ai specificat daca volanul este virat pe stanga sau pe dreapta, shi daca zgomotul se aude la viraj maxim). O alta cauza ar fi bucshile de pe coloana volanului,sau ar putea atinge ceva de coloana volanului (un cablu sau ceva plastic), dar ai spus ca zgomotul este sesizabil doar de afara, iar in acest caz zgomotul respectiv s-ar auzi shi la virajul pe loc, mashina fiind in statzionare.

Comment

Poate se roade ceva in burduful de la capatul axului volan

Comment

Masina a fost pusa pe un elevator si verificat tot ce tzine de directie si anvelope? asta implica efort si costuri minime
                      -pentru ca noi ne putem da cu presupusul la nesfarshit si masina va ramane la fel

Toate cele bune
                      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

In primul rand nu va mai scuzati de off-topic. Mai bine renuntati la glumele nesarate care n-au nimic in comun cu titlul topicului. Iar pe doamna sau domnisoara Alina o rog sa foloseasca la redactarea textului aceleasi caractere pe care le utilizeaza marea majoritate a forumistilor.

Cat despre remedierea defectiunii, recomand o verificare atenta a suspensiei fata si a coloanei de directie la un service sau mecanic priceput.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF