Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

daca stie cineva?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca stie cineva?

Am un Mercedes E500 W124 si instalatia electrica a motorului e "coapata".Stie cineva de unde se poate cumpara sau reface instalatia electrica?Multumesc

incearca pe dezmembrari .ro
    e un site care are contract cu toate parcurile de dezmembrari din romania.eu aici am gasit o caruta de piese pt modele mai vechi decat ai tu.
    un alt sfat e sa cauti un electrician bun si rabdator care sa refaca toata instalatia.
    asta ar fi cea mai buna solutie.

Comment

E 500 w124 e o supermasina!....V8 , desi te compatimesc putin pt impozit, mie mi se pare o masina de vis, pe care din cauza taxelor oneroase nu mi-o pot permite, ma bucur pentru tine si iti doresc s-o stapanesti sanatos!, insa in privinta instalatiei electrice iti trebuie scheme neaparat si un electrician versat fiindca e groasa rau , vorba lui Dok "nu toti plapumarii se pricep la asa ceva!!!" Evita inlocuiri de piese care cica "merg "si la asta, evita anulari de senzori si alte dispozitive, fiindca n-o mai pui la punct niciodata, am vazut o schema electrica de E 500 si e full de electronica ...foarte multe circuite de comanda...actionari temporizate...
      Dupa cum a zis si Stefan - dezmembrari.ro e un punct de plecare...partea mai putin vesela e ca masinile astea sunt foarte rare la noi...deci si piesele cam tot asa...
      Bafta multa!
      Ford Transit 2.5d ex
      Mercedes 230 E ex
      Mercedes 200 TE ex
      BMW 320d touring

Comment

era un w124 la dezmembrari prin buzau...nu mai stiu exact unde.avea motor de 4200 si cred ca se potriveste cu cel de 5000.daca nu,incearca instalatia de pe un w140 s420

Comment

In ce consta faptul ca e coapta instalatia electrica? Eventual mai da ceva detalii...cu ce ti-ar trebui exact...Sunt cablurile carbonizate ,arse ? intarite? piese sau dispozitive arse? Eventual pune o lista cu ce ai nevoie...
          Ford Transit 2.5d ex
          Mercedes 230 E ex
          Mercedes 200 TE ex
          BMW 320d touring

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF