Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Plecare de pe loc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plecare de pe loc

Salutare,azi dimineata cand am plecat la servici m-am urcat in masina si dupa ce am bagat maneta in D am luat picioru de pe frana si ca niciodata nu a plecat mashina de pe loc,am accelerat f putzin si s-a auzit ca o bubuitura pe spate dupa care a plecat.Ce credeti ca s-a intamplat?E 220 CDI 2001 este mashina cutie tiptronic.

Frana

Originally posted by paul1983 View Post
    Salutare,azi dimineata cand am plecat la servici m-am urcat in masina si dupa ce am bagat maneta in D am luat picioru de pe frana si ca niciodata nu a plecat mashina de pe loc,am accelerat f putzin si s-a auzit ca o bubuitura pe spate dupa care a plecat.Ce credeti ca s-a intamplat?E 220 CDI 2001 este mashina cutie tiptronic.
    Probabil a ramas frana de mana(picior) 'agatata'.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Da cl600,multumesc de sfat,dar frana de mana nefiind actionata ma gandesc totusi la altceva,cum ar fi vreo planetara pe duca sau ceva de genu.Mersi inca odata si mai astept pareri si de alti colegi daca se poate sau daca ati mai patit careva!

Comment

Give me some oil

Dacai vreo planetara nui mare lucru. Dar verifica uleiul in grup si in cutie. Fiindca mai tirziu poti sa ai mari probleme costisitoare. Dai si un reset pe EGS, si comunica eventual ce DTCs mai apar, este posibil sa fie si altceva.
        Originally posted by paul1983 View Post
        Da cl600,multumesc de sfat,dar frana de mana nefiind actionata ma gandesc totusi la altceva,cum ar fi vreo planetara pe duca sau ceva de genu.Mersi inca odata si mai astept pareri si de alti colegi daca se poate sau daca ati mai patit careva!

Comment

Maestre, lasa sfatul cu planetare , grup sau ce mai stiu eu. Cu siguranta masina a stat ceva nemiscata, chiar si o zi mai ales daca a plouat si nu se intampla altceva decat ca se lipesc "placutele" de la pozita "P". Nu e nimic grav, stai linistit.

Comment

Am patit o data si eu la w124 si cand acceleram masina nu mergea de pe loc.Masina e manuala,nu ma pricep imi dau cu parerea,poate fi flansa de la cardan(la mine asa a fost).
            God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Sigur e de la frana de mana.Se lipesc placutele de disc si cand se dezlipesc, trosnesc tare.Sunt simptome clare si nu te speria cu alte prostii.Daca a stat un pic pe dreapta sau a mai si plouat e clar.Eu patesc mai mereu.
              O zi buna!!!

Comment

Mersi Deniro si Fulmax,am vorbit cu un unchi de al meu care e mecanic si mi-a zis la fel sa stau linistit ca nu e nimic grav,la fel mi-a zis si el de placute lipite si sper ca altceva sa nici nu fie.O zi buna tuturor!!

Comment

Mersi Deniro si Fulmax,am vorbit cu un unchi de al meu care e mecanic si mi-a zis la fel sa stau linistit ca nu e nimic grav,la fel mi-a zis si el de placute lipite si sper ca altceva sa nici nu fie.O zi buna tuturor!!Cert e ca nu mi-a mai facut de atunci de cand a plouat.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF