Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cd

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cd

Buna ziua!De curand am achizitionat un mercedes E-classe w210 270cdi{avantgarde} si cand introduc orice fel de cd,mp3,cd original....imi scrie ''ERROR'' Tin sa mentionez ca pe cd scrie ''mercedes 10 cd'' Va multumesc si astept pareri

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Nu ai ce sa-i faci pana nu-l duci la un electronist care se pricepe la casetofoane,eu la fel am acelasi casetofon ca al tau si la fel imi facea,imi dadea error la orice cd, l-am dus la un baiat mi-a curatat lentila de citire, l-a decodat,si acum imi citeste ori ce cd ,audio bineinteles.Bafta!

Comment

Asta in cazul in care nu vrei sa-l schimbi cu alt casetofon,dar o sa-ti pierzi toate comenzile de pe volan in special carkit-ul, daca are, ca este legat prin casetofonul masinii.

Comment

CD

Originally posted by mircea600sel View Post
        Buna ziua!De curand am achizitionat un mercedes E-classe w210 270cdi{avantgarde} si cand introduc orice fel de cd,mp3,cd original....imi scrie ''ERROR'' Tin sa mentionez ca pe cd scrie ''mercedes 10 cd'' Va multumesc si astept pareri
        Daca asa face si cu discuri originale (stantate, nu scrise pe PC), trebuie dus la curatat sau la schimbat blocul optic.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF