Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Help!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Help!!

Salutare si Hristos a inviat!
    Spre rusinea mea, nu prea am vizitat forumul in ultimul timp....dar indraznesc sa va cer ajutorul: zilele trecute mi-a fost sparta masina (geamul lateral-stanga-fata). Am vrut sa montez un sistem de alarma dar nu stiu unde sa leg firele pentru senzorii de la usi, comanda pt centralizata....si altele, drept urmare am nevoie de o schema electrica a mb-ului meu (e300 diesel, w210, 1995).
    Daca stiti vreun program ce poate fi cumparat, va rog sa ma informati. De asemenea m-ar interesa un tester cu care sa-mi pot purica de unul singur balenuta mea!
    Va multumesc!

"Help" e orice altceva decit titlu sugestiv. Iar trebuie sa ma leg de pielea matale, colega ? Da-i nitzica bataie la regulamentul ala cordit, ca nu-i asha mare paguba, iar eu "clientzii" vechi nu ii uit.
    Last edited by doktor4carz; 04-25-2009, 01:23 AM.

Comment

Multzam mult pt critici, Dok! Dar nu ma ajuta decat sa ma comport dupa regulile tale pe forum....de rest....

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF