Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ajutor !!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor !!!

W 211 - E220 CDI avantgarde - an 2003

Am o problema cu deschiderea / inchiderea masinii . . . De 2 zile nu mai functioneaza de la distanta, numai de la 10-15 cm de portiera soferului. Am schimbat bateriile, am incercat cu cheia de rezerva si nimic. . . A mai patit cineva ? Seara a functionat totul normal, si dimineata cand sa plec nu a vrut sa se mai deschida decat cand am ajuns langa portiera. Partea ciudata este ca am gasit portbagajul deschis . . . nu stiu cum sau de de, nu erau urme de fortare. Poate sa aiba vreo legatura ?
    Multumesc anticipat !

Poate a prins o eroare masina si face figuri. Cauta siguranta de la inchidere/alarma si scoate-o cateva minute si vezi daca merge. Daca nu o gasesti, poti sa scoti bornele pentru 5-10 minute, sa se reseteze calculatorul. Daca tot nu-si revine, mergi la un tester si vezi ce se intampla.

Comment

Daca te ajuta, sa stii ca si masina mea mai face figuri, cred ca e o boala.

Comment

Am rezolvat cu scosul bornelor la baterie . . . Functioneaza perfect ! Multumesc pentru sfat.
        Se poate inchide.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF