Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Modele de arcuri!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modele de arcuri!

Salutare!
    Vin cu o intrebare legata de arcuri,aveti idee ce fel de arcuri ar trebui sa iau ca la magazin auto imi zice ca pentru seria mea de sasiu is vreu 3 modele cica pe culori galben rosu si nu mai stiu care, si nu inteleg care e diferenta si nici baietu nu a stiut sa-mi zica.Aveti idee despre ce este vorba?
    Precizez ca masina e un mercedes E220(Elegance) Cdi din 1999.

Ms si bafta!

Incearca si WWW.elitecat.cz , dai acolo sus steagul Ro si dai marca, modelul si anul masinii si iti arata acolo arcurile.Eu m-am cam uitat da nu arata nimic de culori(sau nu ma uit la modelul bun). Cam asa ceva imi arata mie:

Denumire: Arcuri elicoidale
    Partea de montare: punte fata / Tip consctructiv arc:arc elicoidal / Varianta echipare:For Classic/Elegance /

Furnizor: LESJÖFORS 284,80 RON (338,91 RON )

-------------
    KME 4256824
    Denumire: Arcuri elicoidale
    Partea de montare: puntea spate / Tip consctructiv arc:arc elicoidal / Echipament vehicul:vehicule fara reglaj al gardei la sol / Varianta echipare:Classic / Elegance /

Furnizor: LESJÖFORS 230,50 RON (274,30 RON )

La mine a fost cam la fel cand am cautat arcuri pt masina,la toate magazinele de piese numai angajati care ar trebui sa vanda intr-o brutarie.
    Last edited by adibotormedias; 04-08-2009, 18:54 PM.

Comment

Pana la urma nu stie nimeni ce e cu semnificatia culorilor la arcuri? Ca am mai auzit si eu de treaba asta de pe la unii..

Comment

Daca ti se potrivesc de la un C elegance i-ti dau eu,uitate tot pe site-ul de mai sus c-ul e din 96.

Comment

Aceeasi problema am patit si eu cand am vrut sa cumpar arcuri ,ca-mi casunase si mie sa le schimb si pe calculator au aparut 4 modele si am renuntat .
          Difera inaltimea lor si grosimea ,depinde ce preferi confort sau sportivitate ,nici eu si nici baiatul de la magazin nu am stiut care cum sunt !
          Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
          Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
          ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

) ! Pai si pana la urma nici un sfat concret ?? Toti care scrieti aici si care presupun ca le-ati schimbat pana la urma cum v-ati hotarat ??? De care v-ati luat ?? Cum ati ajuns la concluzia la care ati ajuns ? Si mie imi cam scartaie cel putin un arc pe spate ( cred ca arc e) si se pare ca-mi vine si mie vremea.

In concluzie ( pt cei care le-au schimbat ... cel putin): Cum de v-ati hotarat la modelul ales ?

Comment

Din ce stiu culorile corespund diverselor variante de echipare dar nu stiu sa-ti spun corespondenta. A mai fost un thread asemanator si atunci am cautat pe google dar nu am gasit nimik referitor la subiect. Am citit si pe Benzworld niste threaduri referitor la suspensie si din pacate nu am gasit nimik legat de codul de culori. Tind sa cred totusi ca albastru corespunde echiparii elegance.
              Din ce am gasit avantgarde e mai jos cu vreo 3 cm si are o comportare mai sportiva. Asta ma duce cu gandul la arcuri mai groase. Cu alte cuvinte dupa capul meu daca dealer-ul are mai multe variante luati ceea ce va convine dupa o "inspectie" vizuala. Mai scurte si mai groase => rigiditate/sportivitate. Mai lungi si mai subtiri => cursa mai "moale" deci eleganta.
              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
              C180 W202, 1994
              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Io am luat de la MB,exista niste tabele in functie de echiparea masinii....

Comment

Are dreptate colegul "adidc", fiecare varianta clasic, avangard si elegance vine cu echipare diferita de suspensie. Ar trebui sa cumperi ce-ti trebuie pentru tipul tau de masina. Dupa culori nu stiu ce sa-ti spun, insa cere mai multe sfaturi la o reprezentanta si cauta dupa criteriile respective. Daca oui pe elegance arcuri de avangard ( eventual si amortizoare) nu stiu ce-o sa zica restul articulatiei ( in special bucsharaia), cred ca o sa trebuiasca slabite basculele si stranse pe noua pozitie. Vezi si alte sfaturi mai pertinente.
                  Last edited by deniro290td; 05-11-2009, 23:00 PM.

Comment

Poti sa faci o scanare la tabele sa vedem si noi?
                    Multam!

Comment

Tabelele sunt de w124,nu iti folosesc la w210.Si arcurile sunt pe coduri,nu culori.

Comment

Originally posted by spidermann View Post
                        ) ! Pai si pana la urma nici un sfat concret ?? Toti care scrieti aici si care presupun ca le-ati schimbat pana la urma cum v-ati hotarat ??? De care v-ati luat ?? Cum ati ajuns la concluzia la care ati ajuns ? Si mie imi cam scartaie cel putin un arc pe spate ( cred ca arc e) si se pare ca-mi vine si mie vremea.

In concluzie ( pt cei care le-au schimbat ... cel putin): Cum de v-ati hotarat la modelul ales ?
                        Nu-ti scartaie arc pe spate ,e bucsa de la bratul de jos(bucsile oscilante),incearca sa le bagi putzin ulei cu o seringa dar cu ac ca altcumva nu ai cum si o sa vezi ca nu mai scartaie.Poti sa le schimbi linistit

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF