Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ce sunt ... agregatele ?!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce sunt ... agregatele ?!

Salut iubitorii de M.B. !

Imi explicati si mie ce sunt agregatele ?! Trebuie sa inlocuiesc rola , intinzator curea agregate ... stie cineva si cat vor costa la reprezentanta ?!?
    MB E220 W211

Agregatele sau accesorii si anume: alternator, pompa de servo, compresorul de AC. Cureaua este cea care se vede la motor, langa alternator. De preturi nu am idee

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
      Agregatele sau accesorii si anume: alternator, pompa de servo, compresorul de AC. Cureaua este cea care se vede la motor, langa alternator. De preturi nu am idee
      Ionut iti multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde . Cum se manifesta masina daca ar fi ceva in neregula cu rola sau intinzatorul curelei ?
      MB E220 W211

Comment

Daca e intinzatorul (sau cureaua) dus/e, incepe sa patineze cureaua si scartaie, sau incep sa zornaie, sau alte zgomote ciudate. Dar se pot strica si fara sa scoata zgomote stridente si se rupe sau iti sare cureaua de la locul ei. Efectele secundare ar fi: ramai fara servodirectie (si daca esti intr-o curba, nu ar fi placut), alternatorul ramane neangrenat de nimic si vei merge doar pe baterie (daca esti in afara localitatii, nu vei mai merge mult) si fara aer conditionat, deoarece si compresorul de aer este angrenat de aceiasi curea. Efecte secundare asupra masinii nu prea sunt, decat cele mentionate mai sus: servo, baterie, AC, care vor revenii la normal, dupa montarea kitt-ului la loc

Comment

Ionut mi-ai explicat foarte bine, pe intelesul meu , sunt unul care nu ma pricep la masini . Iti multumesc mult... .
          MB E220 W211

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF