Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Releul de la bujii, nu are curent...de ce???

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Releul de la bujii, nu are curent...de ce???

Am schimbat azi releul de la bujii (conectase la releu doar plusul) iar mecanicul a facut scurt de caroserie (a atins firul de plus de la relu de caroserie), a conectat cele 2 mufe si degeaba, acum e mai rau ca inainte, fiindca numai ajunge curent de la releu si nu stiu daca cumva are vre-o siguranta in alta parte care s-a ars(ca in cele 3 tablouri de sigurante nu e nicuna sigur arsa).Imi ramane in bord aprins becul si am incercat sa pun releul vechi, dar degeaba, accelasi simptom.Ce e de facut?

P.S:Inainte cu releul vechi, imi dadea eroare la bujia 3 (dar se aprindea )
    Last edited by al3x82; 03-27-2009, 00:01 AM.

Verifica siguranta de sub borna + , aia care sa afla langa paharul cu lichid de frana.

Comment

Originally posted by donrafael View Post
      Verifica siguranta de sub borna + , aia care sa afla langa paharul cu lichid de frana.
      Nu inteleg unde zici, ca azi am fost la 1 service si firul ajunge in masina, fara sa treaca prin panoul de la motor, de sigurante.Oricum ma uit maine daca am asa ceva.

P.s: are cineva schema electrica la w211???

Comment

La picioare la pasager in fata, dupa ce dai mocheta si tabla din aluminu la o parte, exista o cutie cu sigurante de 150A si 200A (sunt 4 sigurante in cutie:incalzirea,relue bujii,etc)

P.S: Se poate inchide.......
        Attached Files

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF