Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Doresc sa ma contacteze cineva pt o diagnoza auto

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doresc sa ma contacteze cineva pt o diagnoza auto

Va salut!!!! Am un w211 si am 2 probleme ,una legata de luminile din bord.... nu se aprind tot timpul si am inteles ca trebuie rescris programul de pe calculator ca cel vechi are o problema si una legata de navigatie... recent am schimbat vechiul casetofonul cu un navi cd aps (navigatia cu monitor mic) si aceasta trebuie rescrisa pt a merge. Va multumesc ASTEPT SUGESTI.

Fără răutate , dar ar fi mai politicos să schimbi titlul...în ceva de genul...VĂ ROG , CINE MĂ POATE AJUTA CU VREUN SFAT REFERITOR LA DIAGNOZA.
    Dacă doreşti să fii contactat , probabil că doreşti doar tu.Nu cred că e nimeni de aici obligat să facă ce doreşti tu.

Comment

Daca nu vrei sa ma ajuti cu un sfat mai bine nu ai posta deloc! Cer Sfaturi nu critici!!!!

Comment

Originally posted by guster View Post
        Daca nu vrei sa ma ajuti cu un sfat mai bine nu ai posta deloc! Cer Sfaturi nu critici!!!!
        Hai lasa-ma... Ia fii mai politicos nitzel, cum ii sta bine unui nou-venit, ca sa nu-mi vina dracii pe matale dupa ziua extrem de proasta de avusei si sa ii scot instant pe dumneata dindu-te afara in o secunda plat...

Posteaza-tzi problemele pe rind, asha cum trebuie, si ashteapta raspunsuri, ca noi totzi restul de proshti. Si se inchide.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF