Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Filtru de particule uzat creste consumul?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtru de particule uzat creste consumul?

Salut!
    Am un E200 din 2004 E4 cu filtru de particule.In urma cu cateva luni mi s-a aprins in bord checkul de la motor, dupa ceva timp am observat consumul crescut cu 3-4l/100km fata de ce arata pe bord.Am fost la Autoklass , mi-au spus ca ar fi filtru de particule l-au "regenerat "(asta au fost cuv lor) , becul s-a stins dar consumul a ramas tot crescut.....precizez ca becul nu s-a mai aprins .
    Poate sa fie de vina filtru de particule ?
    PS : Masina merge OK toate consumabilele sunt schimbate.:

Va multumesc anticipat pt rasp voastre!

In principiu da, dar consumul cred ca trebuia sa creasca cu cel putin 5 litri, daca era asa murdar, oricum ai avut noroc ca nu s-au stricat injectoarele si pe urma putea sa iti crape motorul, fiindca nu ii mai ajungea aer curat destul ca sa respire.Ce bulan ai avut cu Autoklassul ca ti-a "regenerat" filtru
    Last edited by al3x82; 03-25-2009, 10:51 AM.

Comment

Cred ca nu ai inteles aluzia "regenerat" adik resetat ei atat au facut, au scos eroarea aceea
      Ce treaba are filtru de particule cu injectoarele sau motorul....
      Astept in continuare raspunsuri serioase.

Comment

Originally posted by kentabros View Post
        Cred ca nu ai inteles aluzia "regenerat" adik resetat ei atat au facut, au scos eroarea aceea
        Ce treaba are filtru de particule cu injectoarele sau motorul....
        Astept in continuare raspunsuri serioase.
        Sincer credeam ca "regenerat" filtru = spalat cu apa la presiune si uscat cu feonul. Atunci nu inteleg de ce consumul ti-a crescut de la filtru, daca zici ca nu avea treaba cu injectoarele si motorul?
        Last edited by al3x82; 03-25-2009, 11:47 AM.

Comment

poate te lamureste topicul asta: http://www.clubmercedes.ro/filtru-pa...ltru+particule

P.s: Foloseste si tu butonul de search si poate afli mai multe data viitoare.

Comment

Mersi pt sugestie Al3x82

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF