Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Merita sa curat EGR?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mercedes-cdi View Post
    Se instaleaza in ECU alta mapa la care EGR are alte valori de functionare si sta mai mult inchis. Nu se anuleaza definiv, EGR!!!!!!!!!!!!
    E super ideea, as vrea sa gasesc pe cineva in zona mea care sa umble in ECU, pana atunci o sa imi curat valva, ca idee....chiar as vrea sa curat o mare parte din intercooler, am prelingeri de ulei la anumite incheieturi ale furtunelor din fata motorului....

A mai curatat cineva traseul turbo? Care au fost diferentele imediate ?( Am un prieten care l-a curatat la un w210, si s-a speriat cand a vazut ce era in radiator....ulei mazgos si solid, si nu era putin).

Deasemenea, vreau sa desfac si debitmetru sa il curat cu alcool, dar imi dau de furca cele 2 suruburi ciudate. (in stea si cu un taspic pe mijloc) - exista pe net astfel de "surubelnite" ? in oras la mine nu am gasit...
    MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

• Probabil ai torxuri sau e-uri.Pentru seturi de torx sau E poti incerca la Dedeman sau la Linx LMN pe Calea Nationala , vis a vis de electrica , sau in Bazar.Asta daca vrei sa cauti scula la noi in oras.Bafta.

Comment

• Originally posted by flavius89 View Post
        Am un prieten care l-a curatat la un w210, si s-a speriat cand a vazut ce era in radiator....ulei mazgos si solid, si nu era putin
        Eu am rămas mască când mi-am schimbat galeria, ce jeg am găsit pe acolo...
        Inclusiv pământ/nămol pe lângă ulei, funingine...
        ...

Comment

• Originally posted by flavius89 View Post
          E super ideea, as vrea sa gasesc pe cineva in zona mea care sa umble in ECU, pana atunci o sa imi curat valva, ca idee....chiar as vrea sa curat o mare parte din intercooler, am prelingeri de ulei la anumite incheieturi ale furtunelor din fata motorului....

A mai curatat cineva traseul turbo? Care au fost diferentele imediate ?( Am un prieten care l-a curatat la un w210, si s-a speriat cand a vazut ce era in radiator....ulei mazgos si solid, si nu era putin).

Deasemenea, vreau sa desfac si debitmetru sa il curat cu alcool, dar imi dau de furca cele 2 suruburi ciudate. (in stea si cu un taspic pe mijloc) - exista pe net astfel de "surubelnite" ? in oras la mine nu am gasit...
          Daca ai nevoie de ajutor ma poti cauta si te ajut eu sa rezolvi treaba.

Comment

• Originally posted by grigorean View Post
            Daca ai nevoie de ajutor ma poti cauta si te ajut eu sa rezolvi treaba.
            Ok, cred ca te voi contacta....mersi de ajutor si de informatiile referitor la surubelnita...momentan sa termin sesiunea de examene, si la inceputul lunii iulie cred ca ma apuc pe treaba.
            MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

• Vezi ca debitmetru este foarte sensbil. Ai mare grija cu ce solutii il cureti. Nu este recomandat sa folosesti alcool.

Comment

• Da-i cu WD 40 garla, n-are nimic. Insa nu carpe sau altceva. Tragedie nu-i nici sa-l iei nou (250 ron Pierburg).
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• E, am curatat si eu EGR-ul. Saptamana trecuta, cu ajutorul lui mastermario71.
                  Era jumatate obturat de karmaz d-ala gros. Spray TEXTAR de frane (excelent!) si WD 40. In weekend am fost pana la Iasi si inapoi, cu talpa tare. 165 intr-a 4-a, cat s-a putut (turometru la limita rosie).
                  Rezultatul: am alta masina! Acceleratie mult mai lina si rapida (n-o fi placebo), disparut senzatia de turbo lag, fum muuult mai putin si numai la talpa nesimtita.
                  Concluzie: curatati EGR-ul!
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Imi poate spune careva cine ar putea sa-mi schimbe functionarea egr din calculator printr-o setare in calculatorul motor in Galati?

Comment

• Cine poate sa-mi anuleze supapa egr?Deja am renuntat la catalizator si se simte extraordinar la drum.Am mai furat cativa cai.

Comment

• Eu pot. Dar la W211 este multa bataie de cap sa faci treaba asta. La w210 este ceva mai simplu.
                        Te-ai gindit foarte bine/ nu mai ai probleme cu fumul si nici cu curatatul galeriei sau EGR, pe viata. Eu am facut treaba asta la multe masini.

Totusi desi prin anularea EGR motorul merge mai bine, nu mai scoate fum si consuma mai putin pina in 2000 ture, cica ar fi mai poluant si ar cauza si mai mult efectul de sera. Chestia asta nici eu nu mio explic.
                        Originally posted by mitea View Post
                        Cine poate sa-mi anuleze supapa egr?Deja am renuntat la catalizator si se simte extraordinar la drum.Am mai furat cativa cai.

Comment

• DA da da ... si eu vreau poza k la tester mi-a raspuns prezent EGR-ul care am inteles ca este atasat de turbina...Vreau sa-l curat! Sper ca asta sa-l revigoreze!

Comment

• In ceea ce ma priveste, curatarea EGR-ului e o chestie buna, dar migaloasa, si care trebuie facuta alaturi de un prieten la o bere rece dar sa fie cald afara. Pe frigul asta o sa va blestemati zilele pentru ca te cam chinui sa il scoti din cauza garniturilor de etansare, plus ca de spalat in casa la caldura nu prea se merita datorita mirosului de diluanti pe care ii folositi. Deci o operatie placuta pe timp de vara devine un calvar din cauza frigului pe vremea asta. Si nu uitati sa folositi manusi de bucatarie, altfel veti petrece de doua ori mai mult timp sa va curatati mainile de mazga, decat ati petrecut curatand EGR-ul.
                            Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

• Daca tie murdar EGR-ul,si il cureti,o sa vezi ca masina o sa traga mult mai tare dupa.

Comment

• am si eu eun c220 cdi (w202) si cam imi face probleme egr-u.....mai mult de 3500 ture nu vrea deloc. credeti ca e greu de desfacut? si unde il gasesc? cum il curat?
                                "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF