Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Service break

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service break

Salut tuturor. Sunt posesorul unui w211, an fabricatie 2003. Ieri dupa ce am am alimentat la un peco, cand am plecat de pe loc mi-a aparut mesajul : 'service break! visit workshop'. Mentionez ca franele tin perfect si nu se simte nimic. Despre ce e vb?

Ti s-a defectat SBC-ul! boala de w211. mie mi l-au schimbat gratis. atentie, prima data o sa-ti ceara bani(si sint o groazade bani), dar daca nu a fost umblat la kilometraj si reviziile sint la zi, sint obligati sa-l schimbe gratis pt ca e defect de fabrica!

Comment

alta intrebare, ok, mi`au adus piesa, dar ma pun sa platesc manopera. e ok sa platesc eu manopera atata timp cat piesa o skimba moka?

Comment

Originally posted by berni View Post
        alta intrebare, ok, mi`au adus piesa, dar ma pun sa platesc manopera. e ok sa platesc eu manopera atata timp cat piesa o skimba moka?
        Pana la urma da-le manopera daca ti-l dau Gratis, sunt altii care nu vor sa le schimbe decat pe bani.

Comment

Diagnoza arata SBC-ul defect? Si cum de franarea este buna desi SBC-ul este defect? Intreb sa fiu si eu pregatit.Cine stie pe viitor...

Comment

La mine franarea era ok, aveam doar mesajul din bord. Oricum am schimbat piesa, am platit manopera si acum ma interesez daca este normal. Am sunat la mercedes benz Romania, nici ei n-au stiut exact, si-au dat cu parerea. Chestia este ca nu mi se pare normal sa platesc eu manopera atata timp ca nu am nici o vina ca s-a stricat la mine. As suna la mercedes benz in germania, dar nu prea am chef sa ma complic atat de mult. Ce ziceti?

Comment

Trimite un mail la Mercedes in Germania, nu te costa nimic. Bafta!
              http://goo.gl/YDT4L

Comment

Salut,
                Nu e normal sa te puna sa platesti manopera...
                Mi-au schimbat si mie SBC-ul gratis inclusiv manopera, oricum intereseaza-te pentru ca sunt si alte componente pe care merceds le schimba cu titlul gratuit in programul lor

Multa bafta

Originally posted by berni View Post

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF