Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Amortizare slaba!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am pus Bilstein pe primul W210, pe care l-am avut si aceasta s-a comportat excelent. Si am auzit ca sunt facute la Sibiu.
    Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Ai incercat sa masori presiunea in pneuri? Am un prieten cu un W211, care atunci cand a trecut la cauciucurile de vara se plangea ca a inceput sa-i bata suspensia. Am mers cu el la vulcanizare si am constatat ca avea presiunea 2.6-2.8 bari.A scazut-o la 2 bari si i-a trecut.
      CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Originally posted by Vergilcl View Post
        Ai incercat sa masori presiunea in pneuri? Am un prieten cu un W211, care atunci cand a trecut la cauciucurile de vara se plangea ca a inceput sa-i bata suspensia. Am mers cu el la vulcanizare si am constatat ca avea presiunea 2.6-2.8 bari.A scazut-o la 2 bari si i-a trecut.
        Icearca sa citesti ce s-a scris pana acum, inainte pe subiect. Omul a gasit problema deja. Nu zic ca ideea nu e buna dar m-as mira sa umfle cineva cauciucurile pe o parte mai tare si pe cealalta mai putin. Mai mult chiar el spunea ca sunt arcurile cam obosite.
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Salutare,am citit cam tot ce s-a scris,referitor la anvelope ,eu cred ca nu ai dimensiunea corespunzatoare ,tu ai zis ca ai 205/55R16,in talon eu cred ca ai 215/55R16 sau 205/65R15,aceste doua dimensiuni trebuie sa l-e folosesti,referitor la presiunea in pneuri ,la mers cu pana la 3 persoane si un bagaj ,2.0 fata si 2.3 spate.
          Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Amortizare!

Salutare!
            Revin cu o precizare,arcurile nu au adus decat echilibrul masinii, 'buba' cu amortizarea era din cauza la 2 lucruri:
            1. bucse bara stabilizare.
            2. belete antiruliu.
            In urma inlocuirii acestora e alta treaba.Multumesc oricum de sfaturi si de pareri.
            Bafta si zile multe fara reparatii!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF