Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pilot Automat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pilot Automat

Salut,

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat un thread, dar, poate ma ajutati cu o curiozitate.Vreau sa stiu si eu daca se poate pune pilot automat pe un E 220 D din 1996.Am un prieten, are unul la fel, doar ca este automat, si are pilot automat.Trebuiesc multe multe modificari, si cam cat ar costa toata investitia..
    Multumesc mult!

Salut. da ar merge , dar in primul rind cred ca trebuie sa ai si cutie automata.ciao

Comment

Originally posted by marianro99 View Post
      Salut. da ar merge , dar in primul rind cred ca trebuie sa ai si cutie automata.ciao
      nu stiu la w124 dar la w210, pilotul automat sau cruise control-ul este prezent si pe masinile fara cutie automata....
      Oo==oO

Comment

Am eu pe al meu, un W210 CDI, cutie manuala 6 trepte.

Comment

Nu trebuie neaparat cutie automata . Pilot automat se gaseste si ca produs aftermarket , am vrut si eu sa imi pun , insa am avut niste probleme cu banii si nu am mai reusit.Kitul care l-am gasit eu era facut de Waeco .

Comment

Originally posted by marianro99 View Post

Nu e musai sa fie automata cutia. Cred ca mai degraba la anul tau e necesar sa fie diesel (ca a ta) pentru ca trebuie sa ai acceleratia controlata electronic, sau mai babeste... sa nu fie cu cablu (ca la benzina)
            W203 - 2001

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF