Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Engineering Mode

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Engineering Mode

Buna,stie careva cum sa intru in Engineering Mode pe w213 ca sa pot activa Mirrorlink?
    Am incercat tot de pe youtube dar la mine nu vrea,poate careva stie ceva in plus?!?

Cu ce telefon vrei sa te conectezi Mirrorlink?
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Sal,cu Xperia Z5 Premium.Problema e ca nu gasesc meniul de Engineering Mode,am lasat pe Settings si am tinut apasat pe butonul rotund mai bine de 10 sec si nimic,meniul de Dealer l-am gasit dar nu si ce ma intereseaza pe mine.Din meniul ala pot sa vad tot ce am pe telefon direct pe Display-ul mare si inclusiv sa folosesc internetul meu nu al masinii.

Comment

Din meniul ăla, cred că "vrei "sa vezi tot telefonul, insa nu e chiar așa.

Într-adevăr, cu Sony ai posibilitatea sa folosești Mirrorlink doar că nu vei regăsi toate aplicațiile din telefon.

Se poate activa opțiunea, dar numai cu echipament profesional.

Până atunci te poți juca instalând aplicația Android Auto pe telefon.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Daca merg la reprezentanta crezi ca imi deblocheaza optiunea?

Comment

A mai reusit cineva activarea engineering mode la w213 ?

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF