Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfat distribuție Mercedes E220 w212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat distribuție Mercedes E220 w212

Vã salut! As vrea sa schimb distribuția la al meu w212 din 2010, cod motor om651, 163.000 km și ca kit de distribuție am gãsit-> FEBI BILSTEIN 36593 < -. E bun? Mersi fain !

Da, este bun. Poti sa îl pui linistit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

La 163.000 km schimb de distributie la OM651 ... suna cam ciudat. Abia daca a apucat vreo 6 schimburi de ulei, nu e prea devreme pentru asa ceva ???
      Das Beste oder Nichts !!!

Comment

Ba da,dar frica pazeste bostanaria

Comment

Salut popikneamtu,
          In Sibiu unde vrei sa o schimbi? La reprezentanta? Sau un atelier privat.

Comment

Buna sera ma confrunt si eu cu o problema,am gasit ulei in vasul de expansiune si mecanicul m a sfatuit sa schimb termoflotul,o varianta mai ieftina zic eu.zis si facut doar ca dupa ce am terminat cu toata tevatura am plecat cu masina de la service am mers cu ea 10 km apa statea la 90 de grade si dintr-o data a inceput sa se tureze in gol ba chiar la un momendat nu a mai plecat de pe loc.care ar fii cauza stie cineva?apa era in vas dar mi a aparut msj top up coolant level cu toate ca in vas exista apa,iar dupa ce am mers asa 7 km colac peste pupaza sa arins si check engine-ul.please help

Comment

Masina este un e200 5g tronic cu padele si ce am mai uitat mentiona este ca si cutia a inceput sa faca figuri( probabil din cauza acelei defectiuni)

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF