Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomot motor E211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot motor E211

Va salut! Astazi am cumparat pt sora mea un E 220 cdi, 211,facelift. Masina cumparata de la un roman stabilit in Germania, venit in vacanta, 250000km, impecabila int.-ext., facturi pt tot ce s-a schimbat la ea de noua. S-a intamplat un lucru mai ciudat, am testat-o la un drum mai lung zilele trecute, silentioasa, nici un zgomot suspect. Intamplarea a facut ca fostul proprietar sa aiba programare la revizie astazi la un service specializat in mercedes, eu cunoscandu-i pe mecanici, am si testat masina mai amanuntit cu Star, injectoare, turbina, egr, dpf, etc., atat in stationare cat si in mers, plus verificare generala, suspensii, etc.rezultat, masina foarte buna. Bun dupa asta am cumparat-o, iar momentan se aude un zgomot ciudat, venit dinspre motor, doar intre relanti si 1600 ture, peste nu se mai aude. Zgomotul suna cam ca o punga fluturata in vant, sau ca un ventilator care ar atinge un plastic, destul de enervant, inainte de schimbarea filtrelor nu s-a auzit nimic. De sub capota nu se prea aude. Poate aveti ceva sugestii, nu a strans mecanicul ceva? O sa merg la ei din nou sa vad ce zic, eu am tot verificat si nu-mi dau seama de unde vine zgomotul! Multumesc!

Verifica tot ce se invarte pe la motor (alterator, pompa papa, compresor ac, cureaua, etc)
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Salut! Multumesc pt. raspuns. Am fost la mecanicul care a facut revizia, cu toate ca are experienta, a zis ca nu a auzit un asfel de zgomot pana acum, este legat cumva de turatia motorului, in schimb se aude mai proeminent din interior decat de la motor. Nu am reusit sa descoperim sursa, ramanand doar sa dam cureaua de accesorii jos, in schimb am descoperit ca AC-ul nu functioneaza,si fiind reparat de fostul proprietar in urma cu cateva zile, l-am dus la service-ul repectiv, fiind compresorul AC in garantie, speram de acolo sa provina zgomotul

Comment

Problema zgomotului rezolvata, provenea de la compresorul Ac.

Comment

Ai schimbat compresorul sau doar o piesa ... ms !! Acelasi simtom il am si eu..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Comment

Sincer, fiind in garantie nu m-a interesat prea tare ce a facut la compresor, am inteles ca ambreajul, oricum nu am platit nimic si acum merge.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF