Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Defect trapa panoramica

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Defect trapa panoramica

Salutare, de ceve vreme mi-a ramas blocata perdeluta de la trapa si nu pot sa o inchid de la buton. Oare cum as putea sa o inchid, si motorasu face un clancanit nu mai deschide trapa. As vrea sa inchid perdeluta ca bate soarele tare inauntru..

Banuiesc ca este vorba despre un w211 . Sfatul meu e sa te uiti pe youtube , nu mai incerca sa deschizi trapa .
    E dificil sa repari un panoramic , multe ore de manopera si nu oricine stie.

Comment

Defect trapa panoramica

Am reusit sa inchid perdeluta, dupa ce am dat jos plafoniera+oglinda,trapa se poate inchide si manual, dar din pacate s-a rupt firul de la senzorii ploaie+lumini ... am prins de lucru[emoji85] problema era siguranta dusa, am schimbat siguranta si merge perdeluta . Mersi de raspuns si o zi seara buna
      Da, de w211 e vorba

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF