Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema clima

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema clima

Salut , detin un w211 si ieri l-am dus complecteze cu freon clima. Masina are clima pe 4 zone,iar cand am dat clima pe low fata spate(11grade) pe spate si in cotiera baga aer fierbinte. Am pus clima pe auto ,la fel acelasi rezultat ,pe spate si cotiera fierbinte. Ceva idei/pareri .. multumesc

Sent from my iPhone using Tapatalk

este in fata cum deschizi capota langa geam un senzor pe calorifer... am fost la reprezentanta de l am schimbat ca pe unde stau eu toti au avut cate ceva de spus dar nimic bun .... am intrat in spate am vorbit cu mecanicii i am dat 150 ron la mecanic si 320 ron pe senzor si aia a fost ... spor la schimbat

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Respectă regulile generale de postare!

Comment

Temperatura imi arata bine, merge dupa gradele cate le pun, dar pe spate imi baga cald si pe gurile din stalp baga tot cald.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Last edited by Florin_WES; 04-28-2018, 19:54 PM. Reason: Am șters quote-ul. Nu mai da quote unui post imediat anterior.

Comment

Cum am zis mai sus, schimba ala si nu vei mai avea probleme... .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
        Last edited by Florin_WES; 04-28-2018, 19:55 PM. Reason: C

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF