Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema ceasuri bord mercedes w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema ceasuri bord mercedes w211

  Buna ziua,

  Va rog sa ma ajutati legat de urmatoarea problema !

  Dimineata cand am pornit masina, am sesizat ca nu imi functioneaza ceasurile d la bord,nu se aprinde nimic. Am verificat sigurantele din compartimentul motor si am gasit arsa siguranta F52, am inlocuit-o si tot nu pornesc ceasurile d la bord. Am scos ceasurile afara , iar in momentul cand am pus mufa la loc, a fost un flash rosu pe displayul central, si atat.
  Am incercat cu alte ceasuri d pe un model de Anglia din dezmembrari si nici acelea nu au mers, si sincer nu am de unde sa stiu daca erau functionale la felul cum aratau si modul lor de depozitare.
  Toate aceste operatii le-am facut fara sa deconectez bateria !

  Va rog daca ati mai intalnit aceasta problema, sa ma ajutati cu o informatie, sau daca stiti cum pot alimenta ceasurile cu 12 v sa vad daca sunt functionale, poate nu primesc tensiune ! Daca stiti ordinea pinilor.

  Va multumesc,

 • #2
  Scoate borna de la baterie, cupleaz-o din nou , si verifica apoi daca mai ai erorile. Am patit si eu aceeasi problema.. s-a rezolvat ori cu deconectarea bateriei ori cu schimbarea ei..

  Comment


  • #3
   Am inteles, o sa incerc sa deconectez bateria pt o perioada de timp, sper sa fie asta problema. Acelasi lucru ati avut si Dvs ? ati gasit siguranta arsa ?exista si ceva releu care are legatura cu instrumentele de bord ?

   Multumesc pt raspuns !

   Comment


   • #4
    Eu nu am umblat la sigurante.. doar la baterie.. mai da cateodata erori si le rezolv cu decuplarea bateriei..

    Comment


    • #5
     Multumesc pentru sfat Gabitus ! am deconectat bateria seara, iar a doua zii dimineata cand am reconectatat-o au pornit ceasurile !
     Sarbatori frumoase tuturor !

     Comment


     • #6
      Originally posted by cata_rash View Post
      Multumesc pentru sfat Gabitus ! am deconectat bateria seara, iar a doua zii dimineata cand am reconectatat-o au pornit ceasurile !
      Sarbatori frumoase tuturor !
      Multumesc, la fel!!

      Comment


      • #7
       Originally posted by gabitus View Post
       Multumesc, la fel!!
       i eu am pit odat... Am verificat siguranele, nimic... i la fel am scos borna, am stat un pic i a pornit bordul...

       Trimis de pe al meu VTR-L29 folosind Tapatalk

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF