Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W211 din 2004 este limitat de producator la 220 km/h?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W211 din 2004 este limitat de producator la 220 km/h?

Are cineva idee, un w211 din 2004 este limitat de producator la 220 km/h? Multumesc

Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
    Last edited by Florin_WES; 03-13-2018, 20:52 PM.

Da este limitat la 216km/h, a mea nu trecea peste. Eu dupa ce i-am facut soft de putere i-am scos limitarea si acum trece.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Florin_WES; 03-13-2018, 20:55 PM. Reason: Am șters quote-ul. Nu mai da quote unui post imediat anterior. Dai doar dacă răspunzi la mai multe persoane.

Comment

Consumul a scazut? Cat ai consumul dupa ce ai schimbat softul?

Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
      Last edited by Florin_WES; 03-13-2018, 20:56 PM. Reason: Am șters quote-ul. Nu mai da quote unui post imediat anterior. Dai doar dacă răspunzi la mai multe persoane.

Comment

Cred ca a mai scazut putin. Nu pot sa spun cu exactitate dar i-am facut si EGR off si merge altfel masina acum

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Last edited by Florin_WES; 03-13-2018, 20:57 PM. Reason: Am șters quote-ul. Nu mai da quote unui post imediat anterior. Dai doar dacă răspunzi la mai multe persoane.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF