Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vibratii

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibratii

Buna, detin un mercedes w211 320 cdi 6 linie , automat. Am observat ca de la o vreme incoace prinde vibratii, nu puternice, doar la relantiv si in mers in prima treapta pe la 1800 turatii. Mentionesz ca cutia schimba impecabil, motorul toarce bine. Ar fi tampoanele de la motor sau cutie sau toate? Multumesc pentru ajutor

De obicei se inlocuiesc toate 3 .

Comment

tamponul de cutie transmite vibratiile urat de tot la rece.
      Totodata vezi ca esapamentul e lasat bine, in loc sa stea sus.
      E usor de verificat, tija tamponului trebuie sa stea mai sus de mijloc. DAca sta spre jos e clar ca e prea vechi.

Avand in vedere ca nu e mai mult de 80lei, merita sa il schimbi, mai ales daca e cel original.

Comment

Am rezolvat problema. Am schimbat tampoanele de la motor si cutie,dar vibratiile erau aceleasi. Problema era relantivu(asa a zis mecanicul) l-a reglat si merge super bine. Se poate inchide. Multumesc !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF