Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

E270 probleme semnalizare și deschidere portbagaj după instalarea greșită a baterieie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E270 probleme semnalizare și deschidere portbagaj după instalarea greșită a baterieie

După cum am scris și în titlu, am montat bornele bateriei greșit numai pentru o fracțiune de secundă (a făcut o mică flamă și m-am prins că am greșit). În apărarea mea țin să spun că era noapte.
    După ce am făcut beleaua am hotărât să las mașina în pace peste noapte și să mă uit a doua zi la ea.
    A doua zi am găsit 4 siguranțe arse şi le-am înlocuit.

Mașina merge ok doar că am două probleme: nu se mai deschide portbagajul decât manual, cu cheia, nu din telecomandă și semnalizarea pe partea dreapta spate nu mai dă niciun semn de viață și nici nu dă eroare în bord, dacă scot mufa la stopul din stânga dă imediat eroare.

Are cineva idee ce poate fi?

Am facut o si eu pe asta Si am inlocuit SAM ul din portbagaj.

Comment

Multumesc pentru raspuns. Dupa indelungi masuratori (am luat aparatul de masura si mi-am adus aminte ce am facut prin facultate la cursul de Electronica analogica si digitala ) am ajuns la concluzia ca SAM-ul este vinovat pentru simptome (ba chiar am dezasamblat si SAM-ul). Am gasit unul identic la coduri si l-am schimbat. Totul merge ok acum.
      Last edited by fuelforhatred; 03-15-2018, 22:20 PM.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF