Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W212 - Vreau sa ii fac facelift, ce problemev voi intampina?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W212 - Vreau sa ii fac facelift, ce problemev voi intampina?

Salut, am un w212 din 2010 si vreau sa ii fac facelift (faruri full led, triple, volan). Vreau sa aflu si eu ce probleme voi intampina si eventuale sfaturi.

- In fata, in afara de piesele evidente (faruri, bara, capota, aripi) mai trebuie facut sau schimbat ceva (module, scuturi, armaturi, carene)? Eu am pe masina xenon si leduri DRL.

- In spate, am bara cu difuzor si 2 finale trapezoidale (de e350) care imi place mai mult decat cea de facelift, o pot pastra, triplele noi se vor potrivi?

- Volanul(inca nu m-am hotarat intre cel cu 4 sau 3 spite) se potrivesc direct sau trebuie schimbat si modulu de sub el cu manetele(eu am cutie 5g)? O sa am nevoie si de codare pt el?

- La interior imi place mult trimul de facelift din bord cu ceasul dintre gurile de aerisire. Se potriveste la mine si daca pot face ceasul sa functioneze?

Multumesc anticipat.

O sa fac reclama , din nou , te poate ajuta colegul CL600 cu sfaturi , coduri , costuri .

Il gasesti aici : www.mbretrofit.com

Comment

In fata, daca alegi pachet AMG trebuie și un alt scut și alte apărători noroi.

In spate nu poți păstra bara veche, lovește în stopurile noi.

Poți monta orice model de volan de la facelift, bineînțeles cu modificările de rigoare la partea electronică

Trimul cu ceas, îl poți monta împreună cu gurile de climatizare și cu butoanele de la muzica.

Pt integrarea farurilor și activarea funcțiilor Dynamic trebuie sa te aștepți la cheltuieli mari.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Salut, mersi pt rapiditate, stiam de colegul, mai mult ca sigur ca voi ajunge la el pt codare, eu sunt din craiova si aici nu face nimeni asa ceva, dar vreau sa stiu ce ma asteapta si ce piese imi trebuie exact.

Comment

E un W212 Negru in Craiova, facut cu ajutorul nostru.
          Last edited by cl600; 02-22-2018, 10:19 AM.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Multumesc pt ajutor

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF