Buna seara sunt printre posesorii unui MB 270-Cdi sasiu W211, fabricatie octombrie 2002 si am o problema cu servodirectia, la inceput am gasit un joc in caseta de directie, am vazut pe posturi o remediere dar care nu se potrivea la mine, dar cautind acei "popici" am gasit un tachet care este impins de un arc, am adaugat doua seibi in spatele arcului si jocul in caseta a disparut, dar acum am alta problema pe care o aveam si inainte de a umbla la tachet la viraje nu mai revine volanul inapoi. Daca cineva i-mi poate da un sfat i-as fii recunoscator.
Multumesc anticipat. Nelu
Revin cu alte precizari, am incercat si cu o saiba dar acelasi rezultat, am observat ca la viteza mica sau mers inapoi volanul merge mai usor si chiar tinde sa revina, cum maresc viteza volanul merge greu si nu revine la viraje, am gasit si electrovalva pe care am deconectat-o temporar si directia merge foarte greu (fara servo) am reconectat-o dar acelasi simptom (ar putea fi oare electrovalva care nu lucreaza in parametri ori comanda ei?). Am citit si celelalte posturi dar nu au aceleasi simptome ca la mine. Oricum multumesc pentru raspunsuri si sper sa primesc ajutor.
Multumesc
Multumesc anticipat. Nelu
Revin cu alte precizari, am incercat si cu o saiba dar acelasi rezultat, am observat ca la viteza mica sau mers inapoi volanul merge mai usor si chiar tinde sa revina, cum maresc viteza volanul merge greu si nu revine la viraje, am gasit si electrovalva pe care am deconectat-o temporar si directia merge foarte greu (fara servo) am reconectat-o dar acelasi simptom (ar putea fi oare electrovalva care nu lucreaza in parametri ori comanda ei?). Am citit si celelalte posturi dar nu au aceleasi simptome ca la mine. Oricum multumesc pentru raspunsuri si sper sa primesc ajutor.
Multumesc
Comment