Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema consumator electric MB w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema consumator electric MB w211

    Buna ziua,

    In 4 ani de cand detin masina am schimbat 2 baterii mari ( portbagaj ) si 1 auxiliara, modelul fiind w211, 2.2 cdi, 110 kw, 2004 combi. Doar in sesozul rece daca las masina mai mult de 2 zile fara sa o pornesc, raman fara baterie complet. Am rectificat alternatorul, incarca ok, am fost la un electrician d la VW , a pus testerul iar dupa 20 min a zis ca daca bateria pe acest model se moduleaza cu Star-ul iar acest procedeu se face doar cine are acest program, nu imi incarca bateria complet si nu pot sa pun o baterie noua pe masina ca trebuie invatat calculatorul cu ea, ma intrebat unde e cea originala de acum 4 ani ? daca o mai am! Am platit degeaba pentru ca am aflat ca este o aberatie raspunsul acestui electrician.
    Am scos sigurantele de la scaune, functile suplimentare d la portbagaj, magazia de cd-uri, audio gateway ( dar chiar si asa logoul navigatiei apare pe ecran si se stinge ).
    Va rog daca puteti sa ma ajutati cu informatii legate de aceasta problema, sau un nr de contact al unui electrician din Baia Mare sau apropiat de zona !

    Multumesc

  • #2
    Bine ai venit,

    La modelul tau se face o învățare a calculatorului BCM din portbagaj, daca ai in ceasuri mesaj legat de "Convenience....".

    Bineînțeles, toate astea sunt valabile dacă rămân intre 30-60mA după ce se "culca" mașină.

    Aceasta măsurătoare o poti face si singur cu orice multimetru legat în serie între baterie și un dintre bornele mașinii.

    Aici pe forum găsești f multe posturi legate de problema ta.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #3
      Buna seara,

      Multumesc de raspuns ! Intradevar imi apare mesajul in bord cu Battery protection convenience functions temporarily unavailable, dupa ce sta o perioada de timp masina 1-2-3 zile, dar dispare dupa un minut aceasta eroare si am acces la functiile oprite pana atunci. Ar putea fii aceasta cauza descarcarii ambelor baterii ? De ce doar iarna se descarca ? In fiecare iarna am luat o baterie noua crezand ca bateria e problema, baterii destul de scumpe si puternice si cu toate astea tot se descarca. Ca sa ma conving ca nu bateria e problema am luat borna de minus si am lasat-o 4 zile la temp cu minus sapt trecuta, si odata ce conectez borna porneste fara probleme, deci am un consumator. Te rog sfatuieste-ma ce trebuie sa fac pt ca iarasi e iarna si am mereu cablurile de curent mereu in portbagaj , din pacate

      Comment


      • #4
        Buna seara.
        Acum ceva timp (vreo doi ani) un amic a avut o astfel de problema ca a dumneavoastra.
        Dupa ce a plimbat-o prin service-uri vreo doua luni si cumparat doua baterii fara sa rezolve problema, un electrician auto a descoperit un contact defect la usa dreapta fata (daca tin bine minte undeva in interiorul usii).
        La tester nu dadea nici o eroare.
        Dupa ce a umblat acolo problema a disparut.
        Mai multe detalii nu pot sa va dau ca nu mai am cum sa contactez persoana in cauza.
        O seara buna va doresc si Sarbatori Fericite!!

        Comment


        • #5
          Buna seara,

          Multumesc frumos pentru interesul acordat problemei mele ! O sa deconectez siguranta si de la inchiderea centralizata, sa vad daca se intampla ceva, iar daca continua sa se descarce bateria, o sa schimb calculatorul bateriei, iar daca nici asta nu imi rezolva problema, o sa caut un electrician.
          Sarbatori frumoase !

          Comment


          • #6
            Buna ziua,

            Dupa ce am fost la 5 electricieni, 3 m-au refuzat ca nu se pricep la MB iar 2 nu au gasit consumatorul , si cu programare la Reprezentanta pt 5 Februarie, in sfarsit am reusit sa identific consumatorul electric ! Am cumparat un apart de masurat si am inceput sa scot sigurantele, din portbagaj, bord si comp motor. Am scos sigurantele de la scaune, radio, portbagaj, etc.... am ajuns in comp motor, iar consumatorul responsabil pt cumpararea celor 3 baterii in decurs de 4 ani si bani cheltuiti cu electricienii, a fost F54a "Bricheta" . Nu stiu cu cat m-ar fii taxat reprezentanta pt aceasta problema daca mergeam pe 5 Feb , dar dupa toate cheltuielile cu acumulatoarele si electricienii, am mai cheltuit 52 Ron cu aparatul de masurat , singurii bani cheltuiti cu cap !

            Multa sanatate tuturor ,

            Comment


            • #7
              De apreciat ca ai revenit cu rezolvarea problemei .
              Honda.

              Comment


              • #8
                Buna ziua,

                Revin cu adevarata problema identificata legat de consumatorul bateriei ! Mai exact Modulul de bluethoth A211 870 27 26, am gasit lovita carcasa modului si erau in scurt 3 pini . Chiar daca am indreptat carcasa pt a nu fii in scurt, tot imi descarca bateria acest modul daca il conectez. Chiar daca nu lam folosit niciodata telefonul, cu modulul scos nu mai functioneaza Radioul NTG1, se aprinde logoul dar se opreste dupacateva secunde. Exista o madalitate de a folosii radioul fara modul bluethot ? sau daca aveti unul de vanzare ?

                Multumesc !

                Comment


                • #9
                  Da, la unul dintre conectori regăsești doua fibre optice portocalii. Se scoate conectorul, se desface relativ ușor - are niste cleme, un capacel - scoți fibrele din conector și le pui cap in cap prin intermediul unui tub, ceva.

                  Daca totul e in regula, găsești în orice reprezentanta un conector special pt pus fibre cap in cap.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • #10
                    Buna dimineata,

                    Multumesc pentru raspunsul dat CL600 ! Intradevar am rezolvat problema conectand cele doua mufe optice cap in cap cu ajutorul unui furtun transparent un pic mai gros ca o pasta de pix in care au intrat cele doua mufe perfect.

                    O zii buna ,

                    Comment


                    • #11
                      Voi cititi macar unde postati?

                      L-am mutat eu unde era cazul.
                      Last edited by Zeus; 01-25-2018, 13:39 PM.

                      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF