Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu pot sa deschid capota la W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu pot sa deschid capota la W211

Buna seara , vin si eu cu o problema , nu pot sa deschid capota , am deschis o acum 2 3 zile sa verific uleiul , am tras usor de capota si am lasat o sa cada , Azi cand am vrut sa deschid capota nu am mai reusit , trag de manerul acela , se aude de sub capota acel clant , carligul nu mai iese afara trebuie sa bag mana sub capota sa dau de el , capota de deschide doar in partea dreapta in partea stanga nu , ce solutii sa incerc fara sa stric nimic , La multumesc celor care au citit si celor care imi vor da un raspuns

Salutare,

Văd că ai contul din 2016 dar n-ai trecut pe la Hai să ne prezentăm și My Car Mercedes-Benz... .

Respectă regulile generale de postare!
    Regulament general Club Mercedes.

Comment

Salut Florin , o sa trec cat decurand pe la My Car Mercedes Benz , nu vreau sa ma laud mai tare , am fost azi la service cu masina nu au reusit sa o deschida , mi au zis ca trebuie sparta grila de la capota , ceva idei ce as putea sa incerc ?

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF