Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

E220 2014 cutie automata sare din viteza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E220 2014 cutie automata sare din viteza

Salutare. Daca ma poate sfatui cineva unde sa merg cu problema: cand accelerez sare din treapta a 2-a la o turatie mai mare si trebuie sa iau piciorul si sa o las sa-si intre in treapta si sa o accelerez finut ca sa mearga mai departe. Daca plec cu ea usurel, nu facea la inceput, dar in ultima perioada a inceput sa faca si cand pleci mai incet. La reprezntanta au zis ca e posobil sa fie racitorul de la cutie, dar nu garanteaza. Pe diagnoza mi-a dat ceva de genul pompa auxiliara ulei cutie, si un senzor cititor pe treapta a doua si a 4-a, nu am inteles prea bine. Iar pe ultima diagnoza si ceva cod eroare 254000.
    Precizez masina are 57000km. Unde pot gasi pe cineva care sa aiba habar, ca am inteles ca in zona Moldova nu am unde sa merg.

Respectă regulile generale de postare!
    Last edited by Florin_WES; 06-08-2017, 22:17 PM.

Automata sau manuala ?
    Acum am vazut , ca e automata , colegul cl600 in Bucuresti. Cam mare distanta , dar se merita deranjul pana in capitala.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF