Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Limp mode peste 80km/h!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Limp mode peste 80km/h!

Bine v-am gasit!Am intrat in posesia unui E200 din 2009,automat.Am schimbat filtrul de particule si senzorul aferent (cel in care intra doua conducte) cu unele noi.Stiam ca filtrul e topit,am cumparat-o cu buna stiinta asa.S-a facut revizie generala:fluide,filtre,consumabile,garnituri etc.Trage bine pana la 80 si moare.Cand am luat-o nu tragea decat sa moara.Am stat toata ziua azi cu un Star pe ea,facand curatenie in erori si verificand tot ce puteam verifica,mai putin proba in mers.Singura diferenta este la valoarea contrapresiunii gazelor de ardere,care este dubla fata de maximul admis.In rest ok!Precizez ca aceasta valoare nu mi-o da ca pe o eroare!Daca poate cineva sa ma lumineze îi multumesc anticipat!O seara buna! P.S.-nu pot salta poza asa ca explic:6060-contrapresiune a gazelor de ardere-valoare teoretica <=3000,valoare masurata 5929.unitate de masura bar.Atat....Inca o data multumesc!

In Xentry se numeste B60 si reprezinta un senzor f usor accesibil care masoara presiunea din spatele turbinei.
    Poti verifica conectorul, firele, etc pt inceput.

Daca valoarea o arata si cu motorul oprit si in orice turatie atunci sigur e o problema simpla de cablaj sau chiar senzor stricat.

Daca arata presiuni diferite functie de turatie, insa cu 1-2bar on plus, atunci e doar gaurica astupata si cel mai simplu se rezolva cu in kit de reparatie f ieftin de la orice reprezentanta.

Senzorul respectiv are undeva intre pini, o gaurica necesara raportarii la presiunea atmosferica.
    Last edited by cl600; 06-04-2017, 17:25 PM.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Multumesc mult cl600!Revin dupa ce prestez...

Comment

A sosit senzorul...A0061536028,235 ron...am "luat" 200km/h fara probleme.Multumesc inca o data cl600!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF