Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema proiector

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema proiector

Buna ziua ! Am si eu o problema la un w211 E200, proiectorul din stanga nu merge , am schimbat becul si degeaba ! Am verificat cu lampa de control daca primeste curent si se aprinde lampa dar dupa o secunda se stinge si apoi sta stinsa vreo 10 secunde apoi iar se aprinde o secunda si tot asa . Adica curentul vine intrerupt ! Am verificat si la cel din dreapta care merge si lampa sta aprinsa in permanenta . Exista vre-un releu separat pentru proiectorul din stanga ? Cine ma poate ajuta cu un sfat ?
    Mulțumesc anticipat !

Aia e tensiunea de monitorizare bec ars/consum. Daca ai masurat fata de minusul caroseriei, incearca si direct in conector.

Daca totul e in regula cu lampa de control, atunci pune becul corect, scoate cheia din contact, pune-o la loc si aprinde-le cu butonul de ceata.

Proiectoarele sunt alimentate direct de SAM.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Toate becurile sunt controlate de SAM, acolo trebuie verificate mufele.
      Cu bine.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF