Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Alarma in bord!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alarma in bord!

Salutare!Am un W210.
    De cateva zile mi se aprinde in bord un beculet care pana acu mi se aprindea doar daca una din roti patina si am inteles ca se aprinde pentru ca ar actiona un sistem de stabilitate si distribuire a puterii pe celalte roti,dar de cateva zile cum spuneam palpaie uneori pe drum uscat si mi se pare ca nu trage bine motorul cand se aprinde.(beculetul arata la fel cu iconita de la mesaj ,triunghi galben cu un semn de exclamare in mijloc).
    Are cineva idee ce ar putea fi?

Este un senzor de stabilitate defect si care se gaseste sub perna sezut din spate pe partea in care se inclina mai mult. Si eu am aceeasi problema cind virez dreapta in mers si e normal sa-ti taie alimentarea motorului.Calculatorul procedeaza normal ca si cum ai pierde stabilitatea.Se gaseste la reprezentanta dar nu stiu cit costa din pacate! Ca sa nu se mai aprinda in mers ,pina inlocuiesti senzorul,decuplezi sistemul din butonul de pe bord si mergi fara sistem activat.In felul asta nu se mai intrerupe alimentarea,dar sigur, asta e o solutie de urgenta pina cind schimbi senzorul.Succes!

Comment

Multumesc!

Comment

Abs-esp

Trebuie sa mergi la tester.
        Ai o problema la ABS-ESP-BAS.
        Daca mai incerci sa mergi mult cu ea risti sa faci niste stricaciuni majore la sistemul ABS.

Originally posted by salceanu View Post
        Salutare!Am un W210.
        De cateva zile mi se aprinde in bord un beculet care pana acu mi se aprindea doar daca una din roti patina si am inteles ca se aprinde pentru ca ar actiona un sistem de stabilitate si distribuire a puterii pe celalte roti,dar de cateva zile cum spuneam palpaie uneori pe drum uscat si mi se pare ca nu trage bine motorul cand se aprinde.(beculetul arata la fel cu iconita de la mesaj ,triunghi galben cu un semn de exclamare in mijloc).
        Are cineva idee ce ar putea fi?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF