Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W212 - Probleme senzori de parcare dupa vopsire

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W212 - Probleme senzori de parcare dupa vopsire

Salutari,

Am avut un mic incident cu masina, am schimbat radiatoare, bara fata, scuturi etc, dar senzorii de parcare nu au patit nimic asa ca i-am montat la loc si au functionat perfect pana am dus bara la vopsire, cred ca au vopsit-o cu senzorii montati deci inca un strat de vopsea pe ei.. am incercat sa-i curat putin dar fara rezultate, la diagnoza toti 6 de pe fata dau eroare, nu o am notata dar stiu ca era ceva legat de Incorrect Data.

Stie cineva o solutie? sa fie de la vopsea? a mai patit cineva?

Multumesc,
    -Vlad

Verifica conectorul intre bara si masina, mai degraba si verifica ca cei doi senzori exteriori sa fie diferiti fata de cei patru din fata.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
      Verifica conectorul intre bara si masina, mai degraba si verifica ca cei doi senzori exteriori sa fie diferiti fata de cei patru din fata.
      Multumesc, o sa incerc si revin cu info daca reusesc sa rezolv.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF