Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vibratii In Volan !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibratii In Volan !!!

Salutare,
    am un E220CDI din 2003 si cam acu juma de an, am dat cu roata stanga fata intr-o groapa indoind janta si spargand cauciucul. Am indreptat janta am cumparat alt cauciuc si de atunci am un joc (vibratie, nici nu stiu cum sa-i zic) in volan intre 80-120km/h, ca si cum rotile nu ar fii echilibrate. De atunci am echilibrat toate rotile de vreo 5 ori in locuri diferite, am verificat toate jentile sa nu fie strambe, am schimbate rotile de pe fata cu alea de pe spate, i-am facut geometrie, unghiuri de fuga, am fost la reprezentanta verdictul masina nu are nimic. Acum mi-am pus rotile de iarna (deci alte jante si alte cauciucuri) face la fel, parca mai putin dar tot face. Are cineva vreo idee sau a mai patit cineva ceva asemanator? Multumesc anticipat !!!

Inseamna ca eshti mindrul proprietar al unei fuzete strimbe. Felicitarile mele... sper ca e baiat...

Comment

Misto,Ha ha ha!

Comment

Re:

Merci Doc! Am sa analizez problema. As avea cum sa o verific?!?!
        K banuiesc k nu o fii stramba sa o vezi cu ochiu' liber?

Comment

Minune, s-a rezolvat. Am schimbat placutele de frana fata si vad ca acum nu mai face.
          Se poate inchide. Merci!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF