Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Gem drepta/fata nu se inchide.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gem drepta/fata nu se inchide.

Salut,este vorba de un w212 din 2011 si problema este urmatoarea,in primul rand nu mai merge sa inchid geamu cu un sigur clic(sa se ridice singur)merge doar sa il cobor,iar cand il ridic(tin apasat pe buton)se inchide dupa care coboara singur 2 degete,a doua oara se inchide.
    Se inchide mereu la a doua incercare.
    Vro idee de rezolvare?

Originally posted by Rujan_adrian View Post
    Salut,este vorba de un w212 din 2011 si problema este urmatoarea,in primul rand nu mai merge sa inchid geamu cu un sigur clic(sa se ridice singur)merge doar sa il cobor,iar cand il ridic(tin apasat pe buton)se inchide dupa care coboara singur 2 degete,a doua oara se inchide.
    Vro idee de rezolvare?
    am si eu aceeasi problema. la mine merge in ucare pana la jumatate si se opreste sau incepe sa dea inapoi. am avut problema asta la masina de dinainte, alta marca. acolo erau dpurile care tin sticla pe amcara slabite si jucau in gauri si macaraua intelegea ca se opune ceva la urcare....o sa vad cand incalzeste daca si la e 200 e la fel

daca afla cineva sigur....sa ne zica si noua

Comment

Originally posted by Rujan_adrian View Post
      Vro idee de rezolvare?
      E la fel si pt w212 https://youtu.be/VzQNEOkYnOc

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
        E la fel si pt w212 https://youtu.be/VzQNEOkYnOc
        Multumesc frumos, a functionat la w212-ul meu cam din a 3a incercare pentru geamul soferului, la pasager inca mai incerc.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF